KAÜ Her Geçen Gün Daha da Büyüyor!

KAÜ Her Geçen Gün Daha da Büyüyor!

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İLE OLİMPİK HAVUZ’UN YAPIMI TAMAMLANDI

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) emin adımlar büyümeye devam ediyor. Tıp Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin faaliyete geçmesinin ardından Onkoloji Hastanesi’nin tamamlanmasıyla bölgenin sağlık üssü olan KAÜ, her geçen biraz daha büyüyor. 

Kafkas Üniversitesi’nin başarılı Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yapımının tamamlandığını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, “İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kongre Merkezi’de 2016 yılı sonu itibariyle bitirilecek ve bize teslim edilecek. İnşallah bir aksilik olmazsa olağanüstü bir durum olmazsa bu yıl itibariyle İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne taşınmayı düşünüyoruz” dedi.

Kafkas Üniversitesi’nde yapımı yine tamamlanan ve Haziran en geç Temmuz ayında hizmete girmesi planlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da normalde Ocak ayında teslim edilmesi gerektiğini vurgulayan Özcan, ilgili firmanın ufak tefek eksiklikleri gidermesinin adından havuzunda faaliyete geçeceğini belirtti.

Prof. Dr. Sami Özcan, “Olimpik Havuz’un normalde 6 Ocak 2016 tarihinde bize teslim edilmesi gerekiyordu. Muhtemelen sorumlu firma tarafından bir takım eksiklikler vardı onlar tamamlanmamıştı. Onların tamamlanması için çalışmalar yapılıyor. Ama bekliyoruz Haziran veya Temmuz’da inşallah teslim edeceklerini söylüyorlar. Bu da hem Karslı hemşehrilerimizin, hem öğrencilerimizin hem personelimizin hizmetine sunulacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

KAÜ’ nün her anlamda büyüdüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Kafkas Üniversitesi’nin Türkiye’nin en önemli üniversiteleri arasında yerini aldığını da sözlerine ekledi.

kau-her-gecen-gun-daha-da-buyuyor!-(1).jpgkau-her-gecen-gun-daha-da-buyuyor!-(2).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler