KAÜ Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne Yeni Atama!

KAÜ Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne Yeni Atama!

Yrd. Doç. Dr. Berna Karahan, Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü olarak asaleten atandı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com (Özel Haber)

Kafkas Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili hükümleri ve Merkez Yönetmeliği’nin 8. maddesi gereğince vekaleten Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanlığını yürüten Yrd. Doç. Dr. Berna Karahan, Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü olarak atandı.

Yrd. Doç. Dr. Berna Karahan Kimdir?

1983 Kars doğumlu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kars’ta tamamladı. Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi bölümünde 2004 yılında tamamladı. 2004-2005 eğitim öğretim yılında Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi bölümünde öğretim görevlisi olarak göreve başladı. 2009’da Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde yüksek lisans programını, 2015 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde doktora programını tamamladı. 2013-2014 yılları arasında Ortaöğretim Bölümü Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanlığını yürüttü. 2016 yılında Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümüne Yrd. Doç. Dr. olarak atandı. Vekaleten Türkçe Eğitimi Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanlığını yürütmektedir. Hala Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümünde görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir. 

kau-kadin-sorunlari-arastirma-ve-uygulama-merkezi’ne-yeni-atama!.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler