KAÜ’de “Bağımlılık” söyleşisi!

KAÜ’de “Bağımlılık” söyleşisi!

Kafkas Üniversitesi’nde Bağımlılıkla Mücadele etkinlikleri kapsamında “Bağımlılık” konulu bir söyleşini yapıldı.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Kafkas Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tarafından Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi'nde “Bağımlılık” konulu bir söyleşi ve akabinde film gösterimi gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç, Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özmen, Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Serhat Tunç, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Fadime Kaya ile birlikte diğer öğretimi üyeleri katıldı.

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisinin gözlendiği etkinliğe Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu üyeleri tarafından düzenlenen söyleşi ile başlandı. Söyleşi, bağımlılıkla ilgili çarpıcı bilgilerin ortaya konulmasıyla devam edilerek ardından film gösterimine geçildi. Etkinliğe katılımın yoğun olması ve sonrasında alınan geri bildirimlere göre öğrencilerin bu tür etkinliklerin sıklıkla yapılmasını istediler.

Kafkas Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonunca benzer etkinliklerin önceden olduğu ve ihtiyaca göre yenilerinin de programa eklenmesiyle birlikte bu etkinliklerin belli aralıklarla devam edeceği ifade edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler