KAÜ’de "Bir Marka Şehir: KARS" Konulu Konferans

KAÜ’de "Bir Marka Şehir: KARS" Konulu Konferans

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından Prof. Dr. Selçuk Şirin ve Prof. Dr. Tülin Erdem’in konuşmacı olduğu “Bir Marka Şehir: KARS” konulu konferans ve imza günü düzenlendi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferans ve imza gününe, Kars Valisi  Türker Öksüz, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Adem Üzümcü, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vedat Baran, İl Müdürleri ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından New York Üniversitesi Pazarlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tülin Erdem sunumunda marka, marka öğeleri, markanın çifte işlevi, insanların bulunmak istediği yerler ve mekanlar yaratmak gibi konu başlıkları hakkında bilgiler verdi.
Akademisyen Yazar Prof. Dr. Selçuk Şirin de konuşmasında, başarıya ulaşmanın yollarını dört başlık altında ifade ederek, hayal etmek, nerede olduğunu bilmek, ilerlemek ve çok çalışmak gerektiğini belirtti.
Konferansa katılanların ilgiyle dinlediği ve sorular yönelttiği programın sonunda, Vali Türker Öksüz ve Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu,  Prof. Dr. Tülin Erdem ile Prof. Dr. Selçuk Şirin’e çiçek ve hediye takdim etti.
Konferansın ardından Prof. Dr. Selçuk Şirin, öğrenci ve katılımcılar için kitap imzaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler