KAÜ’de Çocuk Şenliği

KAÜ’de Çocuk Şenliği

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI TARAFINDAN “1. ÇOCUK ŞENLİĞİ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı tarafından “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında “1. Çocuk Şenliği” etkinliği düzenlendi.

“1. Çocuk Şenliği” etkinliği, Yalınkaya Köyü Anasınıfı, Mezra Köyü Anasınıfı, Eşmeyazı Köyü Anasınıfı,  80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu, Nasrettin Hoca Anaokulu, Şehit Taner Özdemir Anaokulu, Yeni Şehir Anaokulu, 30 Ekim Anaokulu, Gül Çocuk Anaokulu’nda eğitim öğretim gören yaklaşık 500 çocukla birlikte, ebeveyn, okul yöneticisi ve öğretmenlerinin katılımıyla Üniversitenin Eğitim Fakültesi yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, çocukların eğlenerek etkinlik yapabilmeleri amacıyla, sinema etkinliği ile başlayıp, görsel sanatlar, müzik, yüz boyama ve benzeri etkinliklerle devam eden şenlikte, çocukların aktif olarak rol almaları sağlandı. Çocuklar etkinliklerini sürdürürken, ebeveynler için de canlı müzik etkinliği düzenlendi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Elamanları, “1. Çocuk Şenliği” etkinliğinin yapılması ve yürütülmesi sürecinde, öncelikle Okul Öncesi Anabilim Dalı öğrencilerine, Üniversitemiz Rektörlüğüne, Eğitim Fakültesi Dekanlığı’na, Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı’na ve Kars Belediye Başkanlığı’na, katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler