KAÜ’’de doktor adayı öğrenciler beyaz önlüklerini giydi

KAÜ’’de doktor adayı öğrenciler beyaz önlüklerini giydi

Kafkas Üniversitesi’nde, (KAÜ) 14 Mart Tıp Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde öğrenin gören doktor adayı 1. sınıf öğrencileri beyaz önlüklerini giydi.

Tacettin DURMUŞ KARS MANŞET

Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, öğretim görevlisi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Tülay Diken Allahverdi’nin sunduğu etkinlikte, doktor adayı tıp fakültesi öğrencilerine önlükleri hocaları tarafından giydirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç ve Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Başol Canbakan Hoca, 14 Mart Tıp Bayramının anlam ve önemini anlatarak, geleceğin doktorlarına eğitim ve öğrenim hayatlarında başarılar dilediler.

Konuşmaların ardından 1. Sınıf öğrencileri Doç. Dr. Tülay Diken Allahverdi tarafından sahneye davet edildi. Öğrencilere önlükleri hocaları tarafından giydirilerek, toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Geleceğin doktorlarının önlüklerini giymelerinin ardından Kafkas Üniversitesi Konservatuvarı ve Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin sunduğu müzik dinletisi salonu dolduran öğretim görevlisi, doktorlar, doktor adayı öğrenciler, öğrencilerin aileleri ve davetliler tarafından hayranlıkla dinlendi ve büyük alkış aldı.

Programın sunucusu Doç. Dr. Tülay Diken Allahverdi’nin de 2 Türk Sanat Müziği eseri seslendirdiği programda, Tuğba Nur Burcu, Doğuş Hanoğlu, Cansu Can, Sevda Kuas ve Erengül Bedüç’ün seslendirdiği eserler de büyük beğeni kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler