KAÜ'de Fahri Osmanoğlu Spor Şenlikleri Sona Erdi

KAÜ'de Fahri Osmanoğlu Spor Şenlikleri Sona Erdi

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’de bu yıl 24. Düzenlenen Fahri Osmanoğlu Spor Şenlikleri futsal final maçlarıyla sona erdi.

KAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nca organize edilen etkinlikler 10 gün sürdü. Spor Şenliklerinde öğrenciler, Voleybol, basketbol, Futsal, Satranç ve Masa Tenisi kıyasıya mücadele etti.

Bu yıl 24. Düzenlenen ve KAÜ’de Spor Kültür Daire Başkanlığı görevinden emekli olduktan sonra Ankara’ya yerleşen ve 2014 yılında Balıkesir-Ankara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Fahri Osmanoğlu’nun adının verildiği ‘ Spor Şenlikleri futsal final karşılaşmasında öğrencilerde, İktisadi ve İdari Bilim Fakültesi ile Fen Edebiyat Fakültesi, personelde ise Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Hastane Müdürlüğü karşılaştı. Oynanan karşılaşmalar neticesinde SKSDB Hastane Müdürlüğü’nü, İİBF’de Fen Edebiyat Fakültesi’ni mağlup ederek birinciliği elde etti.

Final karşılaşmalarının sonrasında derece giren takım ve sporcuların ödülleri, Rektör Yardımcısı Hidayet Metin Erdoğan, Genel Sekreter Kasım Katırcı, SEBESYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Dursun Aydın, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertürk Mert, Yabancı Diller Fakültesi öğretim üyesi Mustafa Kol tarafından verildi.
KAÜ’de düzenlenen ve 10 gün süren Spor Şenlikleri, Voleybol, basketbol, Futsal, Satranç ve Masa Tenisi dallarından bir birinden çekişmeleri karşılaşmalara sahne oldu. Spor salonunu dolduran binlerce öğrenci karşılaşmalar boyunca takımlarını destekledi.

Spor şenliklerine katılan sporcular, başta KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

24. Fahri Osmanoğlu Spor Şenlikleri’ne katılan öğrenciler, Kafkas Üniversitesi’nden Türkiye’ye birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

kaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(1).jpgkaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(2).jpgkaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(3).jpgkaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(4).jpgkaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(5).jpgkaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(6).jpgkaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(7).jpgkaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(8).jpgkaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(9).jpgkaude-fahri-osmanoglu-spor-senlikleri-sona-erdi-(10).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler