KAÜ’de “Güncel Zoonozlar” Konulu Panel Düzenlendi

KAÜ’de “Güncel Zoonozlar” Konulu Panel Düzenlendi

Kafkas Üniversitesi Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi (HAUM) ve Zoonotik Hastalıklar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Güncel Zoonozlar” konulu panel düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele Kars Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Güngören, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mükremin Özkan Arslan, Azerbaycan Kars Başkonsolos Yardımcısı Arzu Heyderova, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Özen, Kars İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan panelde açılış konuşmasını, HAUM müdürü ve aynı zamanda Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Büyük yaptı.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Mehmet Doğanay tarafından “Mülteciler, Göçler, Afetler ve Yeni Zoonozlar”, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof.Dr. Yaşar Bayındır tarafından “Zika Virüs Enfeksiyonu: Güncel Durum” ve Üniversitemiz Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Zati Vatansever tarafından “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ve Vektör Keneler” konulu sunular gerçekleştirildi.

Program, panelistlere teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

kau’de-“guncel-zoonozlar”-konulu-panel-duzenlendi-(1).jpgkau’de-“guncel-zoonozlar”-konulu-panel-duzenlendi-(2).jpgkau’de-“guncel-zoonozlar”-konulu-panel-duzenlendi-(3).jpgkau’de-“guncel-zoonozlar”-konulu-panel-duzenlendi-(4).jpgkau’de-“guncel-zoonozlar”-konulu-panel-duzenlendi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler