KAÜ'de Spor Şenlikleri Başladı

KAÜ'de Spor Şenlikleri Başladı

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’de Fahri Osmanoğlu Spor Şenlikleri KAÜ Yönetimi ile Basın mensupları arasında oynan futsal karşılaşmasıyla start aldı.

Basın mensupları, kalemde olan güçlerini sahaya yansıtamadı. Karşılaşmadan basın mensupları 13-10 mağlup ayrıldı.

Bu yıl 24. Düzenlenen ve KAÜ’de Spor Kültür Daire Başkanlığı görevinden emekli olduktan sonra Ankara’ya yerleşen ve 2014 yılında Balıkesir-Ankara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Fahri Osmanoğlu’nun adının verildiği ‘ Spor Şenlikleri’nde öğrenciler, Voleybol, Basketbol, Futsal, Satranç ve Masa Tenisi’nde rakiplerini, geçmek için ter dökecek.

Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonu’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Spor Şenlikleri’nin açılışında konuşan KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, “24. Düzenlenen Spor veya Bahar Şenlikleri, centilmence, dostluk ve kardeşlik içerinde geçmesini diliyorum. Sizlerden ricam elimden geldiği kadar bizler ve tüm arkadaşlar sizlere yardımcı olacağız” dedi.

“SPOR ŞENLİKLERİNE FAHRİ OSMANOĞLU’NUN ADI VERİLDİ”

KAÜ’de Spor Kültür Daire Başkanlığı görevine yapan Fahri Osmanoğlu’nun KAÜ’de çok emeği olduğunu ifade eden Prof. Dr. Mehmet Çitil, “Bu yıl Spor Şenliklerine Fahri Osmanoğlu’nun adını verdik. Bu organizayona onun adını vermeyi düşünenlerden Allah razı olsun. Çok genç olarak aramızdan ayrıldı. Ruhu şad olsun. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Merhum Fahri Osmanoğlu’nun anısına kardeşi Öner Osmanoğlu’na Prof. Dr. Mehmet Çitil tarafından plaket verildi.

Spor Şenlikleri daha sonra folklör ekibinin gösterisinin ardından Üniversite yönetimi ile kentte görev yapan basın mensuplarının futsal karşılaşmasıyla başladı. Spor şenlikleri yaklaşık 10 gün sürecek, dereceye giren takım ve sporculara çeşitli, hediyeler verilecek.

kaude-spor-senlikleri-basladi-(2).jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(4).jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(1).jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(2)-001.jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(3).jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(1)-001.jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(5).jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(6).jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(7).jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(8).jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(9).jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(3)-001.jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(6)-001.jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(4)-001.jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(5)-001.jpgkaude-spor-senlikleri-basladi-(7)-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler