KAÜ’de Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı

KAÜ’de Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı

Kars Kafkas Üniversitesi'nde aday memurlar için düzenlenen Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı başladı.

KAÜ’de Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı

Kars Kafkas Üniversitesi’nde aday memurlar için düzenlenen Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı başladı.

KAÜ Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, Üniversiteye 2012 yılında atanan aday memurların Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı Tıp Fakültesi Konferans Salonunda KAÜ Genel Sekreteri Zülfükar Gürboğa’nın açılış konuşmasıyla başladı.

Konuşmasında eğitim programının içeriğiyle ilgili bilgi veren Zülfükar Gürboğa, eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ederken, katılan aday memurlara da başarılar diledi. 10 Ocak-9 Mart tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programına 50(elli) aday memur katılırken, Temel Eğitim Programının ilk dersi olan Atatürk İlkeleri dersi Okt. Sertaç Demir tarafından verildi. Temel Eğitim Programında Devlet Personel Başkanlığınca zorunlu olan Atatürk İlkeleri, T.C.Anayasası, Genel Olarak Devlet Teşkilatı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Haberleşme, Yazışma-Dosyalama Usulleri, Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri, Gizlilik ve Gizliliğin Önemi, Halkla İlişkiler, İnsan Hakları, Türkçe Dilbilgisi Kuralları, Milli Güvenlik Bilgileri, İnkılap Tarihi dersleri yer aldı.

Hazırlayıcı Eğitim Programında ise Üniversitenin yapısını içeren dersler yer almakta. Mevcut dersler üniversite bünyesinde görev yapan Öğretim Elemanları ve İdari Personel tarafından verilecek.kha

Önceki ve Sonraki Haberler