KAÜ'de Türk Sanat Müziği Rüzgarı Esti

KAÜ'de Türk Sanat Müziği Rüzgarı Esti

​Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, bahar dönemi sanatsal etkinlikleri çerçevesinde Kültür Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda “Veda” isimli Türk Sanat Müziği Konseri gerçekleştirildi.

TRT Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği Saz Sanatçıları eşliğinde, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi öğretim üyesi Dr. Sıtkı Akarsu’nun solist olarak sahne aldığı konsere, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tufan İnaltekin, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdiresi Yrd. Doç. Dr. Arzu Önel, yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Muzaffer Alkan, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ayhan Hıra ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdiresi Yrd. Doç. Dr. Arzu Önel açılış konuşması yaptı. Ardından TRT Ankara Radyosu’nun değerli Türk Sanat Müziği Saz Sanatçıları Ahmet Çağlaroğlu (keman), Cemil Atikoğlu (kanun), Berat Gürcan Yaman (ud), Özgür Özgüler (çello) ve Halil Uğur Kutlu (ritim) eşliğinde sahne alan Sayın Akarsu, büyük beğeni toplayan konserde, dinleyenlerin gönül teline dokundu.

Konserin ardından, Prof. Dr. Muzaffer Alkan, Yrd. Doç. Dr. Arzu Önel ve Yrd. Doç. Dr. Ayhan Hıra tarafından Dr. Sıtkı Akarsu ve TRT Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği Saz Sanatçıları’na plaket, teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler