KAÜ'den '1. Kars Buluşması'

KAÜ'den '1. Kars Buluşması'

Kars Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde I. Kars Buluşması Karma Resim Sergisi gerçekleştirildi.

KAÜ'den '1. Kars Buluşması'

Kars Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde I. Kars Buluşması Karma Resim Sergisi gerçekleştirildi. 

Katılımın yüksek olduğu sergiye Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan ve Prof. Dr. Mitat Şahin, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsoy Aksoy, Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayla Özcan, İl Kültür Turizm Müdürü Hakan Doğanay, İl SGK Müdürü Latif Şahin, KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Necati Dallı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Özbey, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sergide açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Sami Özcan Kars’ın kültürel birikimiyle çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış çok önemli bir şehir olduğuna vurgu yaptı. Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, konuşmasında her ne kadar Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığını yürütsem de bu işi asıl üstlenen Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kop ve Doç. Dr. Murat Taştan’a ve buraya hizmet eden değerli öğretim elemanlarına böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.

Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Sait Toprak, İstanbul, Adana, Eskişehir, Ankara, Antakya, Urfa, Niğde, Gaziantep, Antalya, Mardin ve Mersin illerimizden gelen 39 sanatçının katılımıyla, Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde gerçekleştirilen, yaklaşık 50 adet sanat eserinin yer aldığı “I. Kars Buluşması” karma resim sergisinin 11-25 Nisan 2014 tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde ziyaret edilebileceğini söyledi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler