KAÜ’lü Öğrenciler İle Kars Polisi El Ele

KAÜ’lü Öğrenciler İle Kars Polisi El Ele

HAİN SALDIRININ ARDINDAN, POLİSE DESTEK ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ KARS’TA DA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta polise ve sivil vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen hain bombalı terör saldırılarında şehit olan polislerin acısını, Kars polisi ile paylaştı.

Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Berna Karahan başkanlığındaki öğrenci gurubu, Kars Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek çeşitli birimlerde görev yapan polislere kırmızı karanfiller vererek başsağlığı diledi.

Anlamlı ziyaret sırasında duygulu anlar yaşanırken, bazı polis ve öğrenciler gözyaşlarını tutamadı. Yrd. Doç. Dr. Berna Karahan ve öğrencilerin duyarlı bir o kadar da anlamlı ziyaretleri karşısında duygulanan polisler, hassasiyetlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek, ülkenin huzur ve refahı için şehit olmayı dahi göze aldıklarını söylediler.

Karahan ve öğrenciler ziyaretin sonunda Kars Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Erdem’i de makamında ziyaret ederek baş sağlığında bulunarak hanin saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilediler.

KARAHAN: ÜNİVERSİTEMİZDE GÜZEL İNSANLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Önceki gün Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü görevine asaleten atanan ve ayağının tozuyla öğrencileri ile böylesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirenYrd. Doç. Dr. Berna Karahan: “Tüm polis teşkilatımızın ve ülkemizin başı sağolsun. Umarız bundan sonra daha güzel nedenlerle bir araya geliriz. Öğrencilerimiz iyi niyetlerini ve başsağlığı dileklerini sizlere iletmek istediler. Bizler üniversitemizde güzel insanlar yetiştirmeğiz ki ülkemiz daha güzel ve aydınlık günler görsün. Artık gelecek gençlerimize emanet. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olan günler yaşıyoruz.

Polis ve asker, hepsi bizim evlatlarımız, kardeşlerimiz, amcalarımız, abilerimizdir. Her zaman onların yanında olmalıyız. Onlara bir nebze olsun destek ve moral verebilirsek ne mutlu bizlere, inşallah daha güzel günler göreceğiz.” Dedi.  

MÜDÜR ERDEM: HALKIN POLİSE DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ!

Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Erdem de öğrencilerin duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Polisin başarısının, halkın desteği ile daha da anlamlı olacağına vurgu yapan Müdür Erdem: “Halkın desteği olmadan devletin hiçbir kurumu başarı sağlayamaz. Bizler özellikle polis ile halk arasındaki ilişkiler açısından sürekli halkın içerisinde bir kurum olduğumuz için halkın desteğini almak teşkilatımız için son derece önemlidir. Ayrıca tüm kurumların, gençlerin ve vatandaşların desteğini almak bizlere mutluluk verdiği gibi böylesi elim durumlarda da acımızı hafifletiyor. Sizler gibi gençlerin ve halkın desteği bizlere çalışma azmi ve huzur veriyor. İnşallah bu sıkıntılı günlerin geçmesi için ve bir daha tekerrür etmemesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabi üniversitemizin ve öğrencilerimizin destekleri bizler için son derece önemlidir. Bizlere de gençlerimize de çok büyük işler düşüyor.” Şeklinde konuştu.  

kau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(1)-001.jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(2)-001.jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(3)-001.jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(4)-001.jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(5).jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(6).jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(7).jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(8).jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(9).jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(11).jpgkau’lu-ogrenciler-ile-kars-polisi-el-ele-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler