KAÜ'lü Öğrencilerinden Teknik Gezi!

KAÜ'lü Öğrencilerinden Teknik Gezi!

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KARS ÇİMENTO'YA TEKNİK GEZİ...

KAÜ'lü Öğrencilerinden Teknik Gezi!

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KARS ÇİMENTO’YA TEKNİK GEZİ...

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Makine Mühendisliği öğrencileri ilimizin en büyük sanayi kuruluşu olan Kars Çimento Fabrikası’nı ziyaret etti.

Yaklaşık 60 kişilik bir grup halinde Öğretim Görevlisi Rıdvan Yakut ile birlikte gelen mühendislik öğrencilerine ilk olarak Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık tarafından “Çimento Sektörü Genel Bilgilendirme ve Fabrika Tanıtım Sunumu” yapıldı. Bu sunum sonrasında Üretim Müdürü Selahattin Çelik ve Bakım Müdürü Taner Erdağ’ın nezaretinde tüm çimento üretim üniteleri ile birlikte mekanik atölye ve Kalite Kontrol Laboratuvarların da yerinde teknik incelemeler yapıldı.

Yapılan teknik gezi sonrasında bu derece büyük çaplı bir endüstriyel tesisini yakinen inceleme şansı bulan Mühendislik Fakültesi öğrencileri memnuniyetlerini dile getirdi. Fabrika yönetimi tarafından tüm öğrencilere bundan sonraki zaman dilimlerinde de fabrikayı daha detaylı olarak inceleyebilecekleri gibi, Arge çalışmaları ve Staj yapma imkanlarının sağlanması gibi konularda da gerekli kolaylıkların sağlanacağı yönünde bilgi verildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler