Kayıp Kişinin Kayınbiraderi Cinayetten Gözaltında

Kayıp Kişinin Kayınbiraderi Cinayetten Gözaltında

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde bir haftadır kayıp olan 48 yaşındaki Necmettin P.'nin kayınbiraderi M.U. şüpheli olarak gözaltına alındı.

Kayıp Kişinin Kayınbiraderi Cinayetten Gözaltında

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde bir haftadır kayıp olan 48 yaşındaki Necmettin P.’nin kayınbiraderi M.U. şüpheli olarak gözaltına alındı. Necmettin P.’ye ait olduğu tahmin edilen Kemer ile kıyafetlerinin parçaları Sarıkamış çöplüğünde bulundu. Cesedin çöplüğe gelen yabani hayvanlar tarafından parçalanıp yenildiği üzerinde duruluyor.

Sarıkamış’ta geçen 5 Aralık’tan kayıp olan Necmettin P. ile ilgili soruşturmayı sürdüren Emniyet Müdürlüğü ekipleri, onun en son kayınbiraderi M.U. ile görüştüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine gözaltına alınan M.U., olay günü eniştesi Necmettin P.’ye ait otomobille konuşmak için Soğuksu mevkisine gittiklerini söyledi. Konuşurken tartıştıklarını ve eniştesinin tabancasını çıkardığını anlatan M.U., “Şaka yapma” diyerek hamle yaptığı sırada silahın ateş aldığını bildirdi. Silahtan çıkan ilk kurşunun otomobilin kelebek camını kırdığını, ikinci kurşunun da eniştesinin başına isabet ettiğini ileri süren M.U., Necmettin P.’nin ölmesi üzerine paniklediğini, cesedi otomobille ilçe çöplüğüne götürerek bıraktığını ve üzerini koltuk kılıfı ve kartonla kapattığını söyledi. Tabancayı kırarak attığını, otomobili yıkayarak evine gittiğini anlatan M.U., bir süre sonra çöplüğe gittiğinde üzerine çöp atılan cesedin yandığını öne sürdü.

Polis, M.U.’nun ifadesinin ardından geceleri aç kalan yabani hayvanların geldiği çöplükte yaptığı araştırmada Necmettin P.’ye ait olduğu tahmin edilen kemer ve kıyafet parçaları buldu. Bulunan parçalar Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler