Kaymakam, Yanan Evi Ziyaret Etti

Kaymakam, Yanan Evi Ziyaret Etti

Kars'ın Kağızman ilçesinde geçtiğimiz günlerde “Şarj makinesinden” çıktığı iddia edilen yangında 1 kişinin hayatını kaybettiği evde incelemelerde bulundu.

Kaymakam, Yanan Evi Ziyaret Etti

Kars’ın Kağızman ilçesinde geçtiğimiz günlerde “Şarj makinesinden” çıktığı iddia edilen yangında 1 kişinin hayatını kaybettiği evde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Musa Üçgül, Belediye Başkan vekili Recep Kişi ve ilçe Emniyet Müdürü Rahim Tabanlı, geçtiğimiz günlerde Şahindere Mahallesinde çıkan yangında evleri yanarak kullanılmaz hale gelen ve Özkan Bora’nın ölümüne sebep olan eve gitti. Bora ailesiyle görüşerek acılarını paylaşan Kaymakam Üçgül, Kaymakamlık olarak ailenin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Kaymakam Üçgül, mağdur aileyi teselli ederek hayatını kaybeden vatandaşa ALLAH’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Kaymakam Üçgül, yaşanan bu mağduriyet karşısında ailenin durumlarının ele alınarak devletin imkanlarıyla gereken desteği sağlayacaklarını söyledi. Üçgül, Kaymakamlık olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirterek, “Bu ailemizin talihsiz bir durum sonucu evleri ve eşyaları tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiş. Yangın esnasında Özkan Bora isimli vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Kendisine Yüce ALLAH’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Biz sosyal devlet olarak, her zaman vatandaşa hizmeti amaçlıyoruz. Konuya ilişkin ailenin durumunu vakıf mütevelli heyeti toplantımızda ele alacağız.” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler