Kaymakam Evin, Susuz'a Veda Etti!

Kaymakam Evin, Susuz'a Veda Etti!

​Kaymakamlar kararnamesi ile Çanakkale’nin Yenice ilçesi kaymakamlığı görevine atanan Kars’ın Susuz ilçesi Kaymakamı Musa Evin düzenlenen veda yemeği ile ilçeye veda etti.

100. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu yemekhanesinde düzenlenen yemekte İlçe merkez Camii İmam Hatip’i Ergül Paşaoğlu’nun yaptığı yemek duasının ardından konuşan Kaymakam Evin, konuşmasına veda yemeğine katılan herkese teşekkür ederek başladı. Musa Evin, Susuz'da göreve başlayalı iki yıl olduğunu bu iki yıllık süre içerisinde güzel bir çalışma ortamı yakaladıklarını belirterek “Mesai arkadaşlarım kıymetli muhtarlar şuan çok samimi bir ortamda kendimi hissediyorum.13 Ağustos 2013 yılında başladığım ilçedeki görevim sonlandı. Vedalar hüzünlüdür ama sizin gibi dostlar tanıdığım için sevinçliyim çünkü bir çok vatandaşımızın gönlünde yer ettiğimi düşünüyorum. Mülki idare amirinin bir ilçenin kalkınmasında önemli bir yeri var.Bir kaymakam ne kadar yetenekli olursa olsun çalışma arkadaşlarıyla başarılı olur. Sizler gibi çalışkan başarılı arkadaşlarla çok şeyi başardık. Değerli muhtarlarım sizleri hiçbir zaman aldatmadım. Elimin döndüğü, gücümün yettiği kadar sizlere destek oldum. Bazen sizleri kırdığımız üzdüğümüz anlarda oldu. Yaptığımız işlerin doğru olduğuna inanıyorum. Çanakkale de artık her zaman bir eviniz var konuşmamı Mevlana’nın bir sözüyle bitirmek istiyorum. Mevlana derki “ Biz dostlarımızı ne kalbimizle, ne de aklımızla severiz. Olur ya, kalp durur, akıl unutur. Biz dostlarımızı ruhumuzla severiz. O ne durur, ne de unutur… biz sizleri ruhumuzla seviyoruz arkadaşlar” dedi.

Emekli öğretmen Tazebey Yaşin de” Kaymakamımızın her platform da ilettiğimiz her sorunumuza destek olduğunu çözmeye çalıştığını gördüm. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi

Belediye başkanı Murat Uray belediye meclisinin aldığı kararla Kaymakam Musa Evin’in ilçeye yaptığı maddi ve manevi hizmetlerden dolayı fahri hemşerilik Beratını taktim etti.

Susuz Aksu,Erdağı,Yolboyu,Kayadibi köyü  muhtarlarının ve Bölük komutanı Yüzbaşı Ercan Onarıcılar’ın  kaymakam Evin’e plaket takdim etmesinin ardından yemek programı sona erdi. Yemeğe Belediye Başkanı Murat Uray,İl genel meclis üyeleri Mehmet Çakas ve Sinan Mencütekin, siyasi parti ilçe başkanları, Jandarma Bölük Komutanı,daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları ve çok sayıda okul müdürü katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler