Kaymakam Karaman’a veda yemeği düzenlendi

Kaymakam Karaman’a veda yemeği düzenlendi

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine atanan Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman için veda yemeği düzenlendi.

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde hizmet veren bir otelde düzenlenen yemeğe, Kaymakam Karaman, Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, il ve ilçelerin kurum amirleri, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Karaman, burada yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ta çalıştığı yaklaşık 4 yıllık süreçte ilçenin gelişmesi, kalkınması için bütün kurumlarla koordineli şekilde hizmet ettiklerini söyledi.

Şehitler diyarı ve turizm cenneti olan bu topraklarda görev yapmanın gurur verici olduğunu ifade eden Karaman, şunları kaydetti:

“Sarıkamış, hem bölgemiz hem de ülkemiz için çok önemli yerdir. Burada insanlarımıza hizmet etmek için çalışma arkadaşlarımla, kurum amirlerimizle, muhtarlarımızla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bir çok projeyi hayata geçirdik. Bundan sonra Ankara’da yeni görevimizde Sarıkamış ve siz dostlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Hepinize davete katıldığınız için teşekkür ediyorum, hakkınızı helal ediniz." 

Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali de yaptıkları hizmetlerden dolayı Karaman’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Hayali, Karaman’a günün anısına tablo hediye etti.

Karaman, programın ardından davetlilerin elini tek tek sıkarak helalleşti.

kaymakam-karaman’a-veda-yemegi-duzenlendi-(1).jpgkaymakam-karaman’a-veda-yemegi-duzenlendi-(5).jpgkaymakam-karaman’a-veda-yemegi-duzenlendi-(3).jpgkaymakam-karaman’a-veda-yemegi-duzenlendi-(2).jpgkaymakam-karaman’a-veda-yemegi-duzenlendi-(4).jpgkaymakam-karaman’a-veda-yemegi-duzenlendi-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler