Kaymakam Karaman'dan Genel Sekreter Dolu'ya Ziyaret

Kaymakam Karaman'dan Genel Sekreter Dolu'ya Ziyaret

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile birlikte, Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu’yu ziyaret etti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Meslek Yüksek Okulunda Yerel Yönetim derslerine giren Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Öğretim Görevlisi Dursun Karagöz öğrenciler ile birlikte “Yerel Yönetimler” ve  “İl Özel İdaresi’nin İşleyişi” hakkında Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu’dan bilgiler aldı.

Genel Sekreter Dolu, İl Özel İdaresi’nin hizmet ağı ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “İlimizin eğitim, sağlık, kültür, turizm, gençlik, spor, imar ve kentsel iyileştirme çalışmalarıyla yaşam kalitesini yükseltmek, yerel kalkınma ve kırsal altyapıya yönelik hizmetleri vatandaş odaklı, verimli, erişebilir ve etkin bir şekilde sunmak, yöneticilik ve adaletli bir yönetim anlayışıyla, kurumsal kültürünü kalite yönetim sistemiyle yenileyip geliştiren, çağdaş ve güçlü bir kurum olmaktır” dedi.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Öğretim Görevlisi Dursun Karagöz verdiği bilgilerden dolayı Genel Sekreter Erdinç Dolu’ya teşekkür etti.

Genel Sekreter Erdinç Dolu ise ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu söyleyerek, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'a Öğretim Görevlisi Dursun Karagöz’e ve öğrencilere teşekkür etti.

kaymakam-karamandan-genel-sekreter-doluya-ziyaret-(1).jpgkaymakam-karamandan-genel-sekreter-doluya-ziyaret-(2).jpgkaymakam-karamandan-genel-sekreter-doluya-ziyaret-(3).jpgkaymakam-karamandan-genel-sekreter-doluya-ziyaret-(4).jpgkaymakam-karamandan-genel-sekreter-doluya-ziyaret-(5).jpgkaymakam-karamandan-genel-sekreter-doluya-ziyaret-(7).jpgkaymakam-karamandan-genel-sekreter-doluya-ziyaret-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler