Kaymakam Karaman'dan Vali Doğan’a Ziyaret

Kaymakam Karaman'dan Vali Doğan’a Ziyaret

Kars Valisi Rahmi Doğan, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Öğretim Görevlisi Dursun Karagöz ile Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerini makamında kabul etti.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Ziyarette; Vali Doğan, ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dursun Karagöz ve öğrencilere teşekkür etti. 
Vali Doğan daha sonra öğrenciler tarafından kendisine yöneltilen soruları cevaplandırarak Valilik makamı, kamu yönetimi ve yerel yönetimler konularında öğrencilere bilgi verip nasihatlerde bulundu. 

Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri, yerel yönetim ziyaretleri kapsamında Valilik Makamı, İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi ve Kars Müze Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. 

kaymakam-karamandan-vali-dogan’a-ziyaret-(1).jpgkaymakam-karamandan-vali-dogan’a-ziyaret-(2).jpgkaymakam-karamandan-vali-dogan’a-ziyaret-(3).jpgkaymakam-karamandan-vali-dogan’a-ziyaret-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler