Kaymakam Keklik Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Kaymakam Keklik Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, Başkanlığında 3 mahalle 53 köy muhtarıyla istişare toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Yazı İşleri Müdürü Necip Demirbaş, Özel İdare Müdürü Kurban Emir 3 mahalle muhtarı ve 53 köy muhtarı katıldı.

KÖYDES tarafından yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantı muhtarlardan yoğun ilgi gördü.
Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, bu yıl başta KÖYDES ve Özel İdare kaynakları olmak üzere birçok köyde altyapı çalışması yapacaklarını belirtti.

Kaymakam Keklik, iki grup yolunda sıcak asfalt çalışması yapılacağını, Baykara grup içme suyu yapım işini bu yıl gerçekleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Desteklerinden dolayı başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan olmak üzere Vali Rahmi Doğan ve emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Keklik, daha yaşanılabilir bir Selim için yoğun çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından muhtarlar sorunlarını anlatmalarıyla devam etti. Muhtarların sorunlarını not alan Kaymakam Keklik, muhtarları gayretlerinden dolayı tebrik ederek birlikte sorunları giderecekleri sözünü verdi.

kaymakam-keklik-muhtarlarla-istisare-toplantisi-yapti-(1).jpgkaymakam-keklik-muhtarlarla-istisare-toplantisi-yapti-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler