Kaymakam Öter Kariyer Günlerine Katıldı

Kaymakam Öter Kariyer Günlerine Katıldı

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Kağızman Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

Burkay KORTAĞ / KARS MANŞET

Öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Kaymakam Öter, öğrencilerin kendilerine bir hedef belirleyerek çalışmalarını ona göre yapmaları gerektiğini ve bu yolda bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Kağızman Halk Eğitimi Merkezi Salonunda okulun 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ’Kariyer Günleri’ etkinliğinde konuşan Kaymakam Öter, öğrencilere kaymakamlık mesleği hakkında bilgi vererek, öğrencilik ve meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Kağızman Halk Eğitimi salonunda gerçekleşen etkinliğe Kağızman Atatürk Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Kaymakam Ercan Öter, kaymakamlık mesleğinin dinleme ve anlama mesleği olduğunu söylerken, kaymakamlık ve mesleki başarı hakkında öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin mesleğe ilişkin sorularına da cevap veren Kaymakam Öter, “Meslek seçimi insan hayatında çok önemli. Sizlerin ailenize ve kendinize daha iyi bir gelecek sağlamak adına mesleğini seven, saygın insanlar olarak yetişmenizi ümit ediyorum. Şuanda çok güzel bir okulda eğitim hayatınızı devam ettiriyorsunuz ve bazı arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde çok güzel hayalleri olduğunu düşünüyorum. Şimdi sizler güzel bir gelecek yaşamak için önünüze doğru hedefler koymanız gerekiyor ve bunu başarmak için çok çalışmanız gerekmektedir. İnşallah hepiniz güzel üniversitelere gidecek, güzel bölümlerden mezun olacaksınız. Türkiye büyüyen ve gelişen bir ülke. Türkiye, hedeflerine sizlerle ulaşacak. Sosyal, Kültürel yönlerden de kendinizi geliştirin. Kendinize bir uğraşı alanı edinin.” dedi.

kaymakam-oter-kariyer-gunlerine-katildi-(1).jpgkaymakam-oter-kariyer-gunlerine-katildi-(2).jpgkaymakam-oter-kariyer-gunlerine-katildi-(3).jpgkaymakam-oter-kariyer-gunlerine-katildi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler