Kaymakam Özerden, öğrencilerle iftarda bir araya geldi

Kaymakam Özerden, öğrencilerle iftarda bir araya geldi

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Mihralibey Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle birlikte iftar açtı.

Mihralibey Anadolu İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Özerden’in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ceylan, Milli Eğitim Müdürü İkram Boz, İlçe Müftüsü Musa Hancıoğlu, Vakıf Müdürü Semra Çelik Osmanoğlu, Okul Müdürü, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Yemek programından sonra öğrencilerin istek, talep ve şikayetlerini dinleyen Kaymakam Özerden, öğrencilerin Kafkas Üniversitesine gitme isteklerini Milli Eğitim Müdürüne not aldırdı ve en kısa süre içerisinde gezi programıyla Kars’ın tarihi yerleri, müzeleri, Anı Ören yeri ve Kafkas Üniversitesine gezi yapılacağını ve tüm 11. ve 12. sınıf Öğrencilerinin geziye katılacağını söyledi.

Kaymakam Özerden; Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, “Bugün burada geleceğimizi oluşturan siz değerli gençlerimiz ile bir arada iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Öğrencilere ideallerinin gerekleşmesi için “çok çalışmaları” gerektiğini kendinden örnekler vererek anlatan Kaymakam Özerden, “İlerde sizlerin çok iyi yerlere geleceğinize inanıyorum ve bütün öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Şimdiden sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Özerden öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra pansiyondan ayrıldı.

c0d37a6f-48bf-4fd6-98ce-02f7a7ba5904.jpg0e6962f6-dc47-4480-a13e-595fe29f0c7a.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler