Kaymakam Öztürk, Sorunları Yerinde Dinledi!

Kaymakam Öztürk, Sorunları Yerinde Dinledi!

Arpaçay Kaymakamı İlyas Öztürk, her hafta sonu bir köyümüzü ziyaret ederek köylerimizin sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında vatandaşlarla bir araya gelmektedir.

Köy ziyaretlerinde bu hafta sonu Kıraç köyünde bulunan Arpaçay Kaymakamı İlyas öztürk, İlçe Jandarma Komutanı ve Encümenler eşlik ederek, köy halkının sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Kaymakam Öztürk, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışıldığını belirtti. 

Kaymakam Öztürk, köy halkıyla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Kaymakam Öztürk'ün köylerinde bulunmalarından son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan mutlu olduklarını söylediler. Kaymakam Öztürk, Kaymakamlık olarak yapılan hizmetlerde köy muhtarlığının çalışmalarda kolaylık sağlamasından dolayı teşekkürlerini belirterek ziyaretini sonlandırdı.

kaymakam-ozturk,-sorunlari-yerinde-dinledi!-(1).jpgkaymakam-ozturk,-sorunlari-yerinde-dinledi!-(2).jpgkaymakam-ozturk,-sorunlari-yerinde-dinledi!-(3).jpgkaymakam-ozturk,-sorunlari-yerinde-dinledi!-(4).jpgkaymakam-ozturk,-sorunlari-yerinde-dinledi!-(5).jpgkaymakam-ozturk,-sorunlari-yerinde-dinledi!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler