Kaymakam Üçgül, Kağızman Halkına Teşekkür Etti

Kaymakam Üçgül, Kağızman Halkına Teşekkür Etti

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, milletimizin göz bebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisinde illegal şekilde paralel bir yapı oluşturduğunu söyledi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Yedi kaymakamın görev yaptığı, iki kaymakamı görevden el çektirilen ve 2 Vali Yardımcısı da FETÖ Terör Örgütü ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Kars’ta, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir kısım hain grubunun darbe girişimine karşı dik duran ve onurlu bir davranış sergileyen ilçe halkına teşekkür etti.

Kaymakam Üçgül yayınladığı teşekkür mesajında; "Milletimizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisinde illegal şekilde paralel bir yapı oluşturduğunu söyledi. Kaymakam Üçgül mesajında: “Bu gurubun Milletimizin ve Devletimizin vatan savunması için kendilerine vermiş olduğu her türlü savaş silahlarını da kullanmak sureti ile başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, anayasal düzene, meşru Hükümete, kanunlara göre işleyen kurumlara ve halkımız ile onun iradesine karşı, 15 Temmuz gecesinde darbe girişimi başlatılmıştır.

Söz konusu darbe girişiminin duyulmasının hemen ardından Türk Bayraklarıyla birlikte İlçemiz İstiklal Meydanında, bu hain kalkışmanın önünde canları pahasına devasa bir set oluşturmak adına demokrasiye bağlılıklarını ifade eden, evlerine gitmeyerek bizlerle birlikte sabaha kadar nöbet tutan, gayrimeşru kalkışmayı reddeden, Devlete karşı besledikleri sevgi ve saygı duygularını dile getiren aziz vatandaşlarımıza, muazzam bir hassasiyetle görevlerini gerçekleştiren emniyet mensuplarına, Cumhuriyet Başsavcımıza, Belediye Başkanımıza, Ak Parti İlçe Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyemize, kamu görevlilerimize, kanaat önderlerine, sivil toplum kuruluşlarımıza ve yayınlarıyla her an yanımızda olan medya kuruluşlarına şahsım ve devletim adına şükranlarımı sunarım.

Ayrıca Yurt genelinde bu uğurda hayatlarını feda eden şehitlerimizi de minnet ve rahmetle anıyor, yaralılarımız da acil şifalar diliyorum.”dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler