Kaymakam Üçgül köylerde

Kaymakam Üçgül köylerde

Kars Kağızman Kaymakam Musa Üçgül Günendi köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Üçgül köylerde

Kars Kağızman Kaymakam Musa Üçgül Günendi köylerini ziyaret etti. Üçgül beraberindeki heyetle ilk önce Bulanık köyünü ziyaret ederek köy halkıyla sohbet edip, sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı ardından da Günindi köyüne geçti.

Daha önce evi yangından zarar gören köy halkından Ali Arduç’un ailesini ziyaret ederek tadilat yapılan evi gezdi ve sıkıntılarının giderilmesi konusunda müdürlere talimat verdi. Köyün yaşlıları ile sohbet edip ev ziyaretinde bulunan Kaymakam Üçgül her türlü sorunlarında yanlarında olduklarını belirterek köyden ayrıldı.

Kaymakam Üçgül Bulanık köyünden sonra Günidni köyüne geçti. Burada ilk önce Günindi Köyündeki İlköğretim okullarını ziyaret edip, öğretmen, öğrenci ve idarecilerle sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Okulların TEOG sınavındaki başarılarının ikinci dönemde de devamının sağlanması ve eğitimleri konusunda öğretmenlerden gerekli özeni göstermelerini istedi.

Daha sonra öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Üçgül öğretmen ve idarecilere her türlü sıkıntılarında yanlarında olduklarını ifade etti. Çalışma ortamının samimi bulan kaymakam üçgül öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Köy halkından yaşlı ve yoksul olanların hanelerine ziyarette bulunan Üçgül, durumlarını evlerine giderek gözlemledi ve yapılması gerekenler hakkında kurum müdürlerine talimat verdi.  Cuma namazı çıkışında da köy halkı ile bir araya gelen Kaymakam Üçgül vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledikten sonra köyden ayrıldı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler