Kaymakam Üçgül, Paslı Köyün'de İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Üçgül, Paslı Köyün'de İncelemelerde Bulundu

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül günübirlik ziyaretleri kapsamında Paslı Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kaymakam Üçgül, köy ziyareti öncesinde Paslı Jandarma Komutanlığınca icra edilen yol kontrol ve arama çalışmalarını da yerinde denetledi.

Asayiş kontrol noktasından ayrılan Kaymakam Üçgül, Paslı Köyüne geçti. Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) programı kapsamında yapımı devam eden kilit parke taşı döşeme işi ile yapımı bitme aşamasına gelen taziye evi inşaatını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Ayrıca Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihalesi tamamlanan ‘’21 Köye 21 Adet Mini Semt Saha İşi’’ kapsamında Paslı Köyünde de yapımına başlanacak olan mini semt sahanın yapılacağı alanı yerinde inceledi. 

Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Kaymakam Üçgül sorunların çözümü yönünde yetkililere talimat verdi.

Ziyarette Kaymakam Musa Üçgül’e İlçe Jandarma Komutanı Seçkin Tarakçı, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldız ile İl Özel İdaresinden yetkililer eşlik etti.

kaymakam-ucgul,-pasli-koyunde-incelemelerde-bulundu-(1).jpgkaymakam-ucgul,-pasli-koyunde-incelemelerde-bulundu-(2).jpgkaymakam-ucgul,-pasli-koyunde-incelemelerde-bulundu-(3).jpgkaymakam-ucgul,-pasli-koyunde-incelemelerde-bulundu-(4).jpgkaymakam-ucgul,-pasli-koyunde-incelemelerde-bulundu-(5).jpgkaymakam-ucgul,-pasli-koyunde-incelemelerde-bulundu-(6).jpgkaymakam-ucgul,-pasli-koyunde-incelemelerde-bulundu-(7).jpgkaymakam-ucgul,-pasli-koyunde-incelemelerde-bulundu-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler