Kaymakam Üçgül’den Şampiyon Öğrencilere Hediye

Kaymakam Üçgül’den Şampiyon Öğrencilere Hediye

Kars Kağızman Minikler futbol Turnuvasında Kars İl şampiyonu olan Kağızmanspor'un altyapısı ve Kağızman Halk Eğitimi Futbol Okulu takımına Kaymakam Musa Üçgül tarafından forma hediye edildi.

Kaymakam Üçgül’den Şampiyon Öğrencilere Hediye

Kars Kağızman Minikler futbol Turnuvasında Kars İl şampiyonu olan Kağızmanspor’un altyapısı ve Kağızman Halk Eğitimi Futbol Okulu takımına Kaymakam Musa Üçgül tarafından forma hediye edildi.

Bir halı sahada gerçekleştirilen ziyarette Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kağızman Halk Eğitimi Müdürü Harun Yüce, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, AK Parti Kars il genel meclis üyesi Mehmet Demir. AK Parti Kağızman ikinci başkanı Sırrı Doğan, Kağızmanspor Başkanı Canip Korkmaz ve öğrencilerle öğretmenler katıldı. Öğretmen ve sporcularını futboldaki başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Üçgül, genç sporculara Kazandıkları kupayla beraber özel olarak yapılmış formaları hediye etti.

Kağızman Halk Eğitimi Müdürü Harun Yüce, minik sporcularına başarılarından dolayı kupa ve forma eden Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül’e teşekkürlerini bildirdi.

Kars’ta minikler arasında yapılan il birinciliği turnuvasında pek çok köklü lise arasından sıyrılmayı başararak şampiyon olan Kağızmanspor, altyapısı ve Kağızman Halk Eğitimi Futbol okulu öğrencilerinin başarısı programa katılanlar tarafından alkışlandı. Kaymakam Üçgül ve beraberindekilerle birlikte minikler futbol okulunun antrenmanını izledikten sonra halı sahadan ayrıldılar.

KAYMAKAM ÜÇGÜL HALK EĞİTİMİ MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Yüce tarafından karşılanan Kaymakam Musa Üçgül, burada Kağızman Halk Eğitimi Merkezinde devam eden kurslar hakkında brifing aldı. El dokuma halı ve kilimleri ve öğrenciler tarafından yapılan eserleri de inceleyen Kaymakam Üçgül, eserleri çok beğendiğini ifade etti ve Halk Eğitim Merkezi sayesinde okuma fırsatı olmayan vatandaşların burada aldıkları kurslar ile meslek sahibi olduğunu söyledi.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Yüce, bu merkezde her kesime hitap edecek kursların olduğunu söyleyerek, kurs açmak isteyen herkesi Halk Eğitim Merkezine beklediklerini dile getirdi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler