Kaymakamlık Kupası Sahiplerini Buldu

Kaymakamlık Kupası Sahiplerini Buldu

Kağızman Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği ve artık geleneksel bir hal alan Kurumlar Arası Futbol ve Voleybol turnuvası final maçlarıyla birlikte sona erdi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

17 Mayıs Salı günü startı verilen turnuvalar; Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Sentetik Çim Sahası’nda saat 17:00’de İlçe devlet Hastanesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi’nin karşı karşıya geldiği Futbol maçı, İlçe Devlet Hastanesi’nin 1-0 galibiyeti, Saat 19:00’da ise kapalı spor salonunda Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) ile 1 Ekim Ortaokulu’nun karşılaştığı Voleybol maçıda, setleri 3-1 alan YBO’nun galibiyetiyle sona erdi.

Tamamlanan final maçlarının ardından, Devlet Hastanesi Futbol Takımına kupasını takdim eden Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, elde ettikleri başarıdan ötürü takım oyuncularını tebrik etti ve düzenlenen bu tür etkinliklerin kurumlar arasındaki sosyal birlikteliği artırarak kaynaşmaya vesile olduğunu ifade etti. Kaymakam Üçgül, “Amacımız bu tür etkinliklerle kurumlar arası dayanışma, dostluk ve kaynaşmaya vesile olmaktır. Bu anlamda düzenlediğimiz turnuva oldukça renkli ve çekişmeli geçti. Bu sayede farklı kurumlardaki arkadaşlarımız birbirleri ile tanışma fırsatı da bulmuş oldu. İnşallah bu tür turnuvaları her yıl farklı branşları da içine alarak geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Bu vesile ile turnuvada dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyor, ayrıca turnuvaya katılım gösteren tüm takımlarımıza da ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YBO Voleybol Takımına ise birincilik ödülünü Belediye Başkanı Nevzat Yıldız takdim etti.

Dereceye giren diğer takımlara ise ilçe protokolünce ödüllerin verilmesinin ardından, tüm katılımcı ve misafirlere çeşitli ikramların sunulması ile birlikte turnuvalar sona erdi. 

kaymakamlik-kupasi-sahiplerini-buldu-(1).jpgkaymakamlik-kupasi-sahiplerini-buldu-(2).jpgkaymakamlik-kupasi-sahiplerini-buldu-(3).jpgkaymakamlik-kupasi-sahiplerini-buldu-(4).jpgkaymakamlik-kupasi-sahiplerini-buldu-(5).jpgkaymakamlik-kupasi-sahiplerini-buldu-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler