Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Devam Ediyor

Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Devam Ediyor

Kars'ın Arpaçay İlçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Arpaçay Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda toplam 19 takımın katılımı ile başlandı.

Arpaçay Halk Eğitim Merkezi’nin koordinasyonunda gerçekleşen Voleybol Turnuvasına kamu kurumları, okullar, vatandaşlar ve köyler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Kura çekimi sonucunda dört gruba ayrılan takımlar arasında çekişmeli ve heyecanlı müsabakalar ortaya çıktı. Grup maçları sonuçlandı ve çeyrek finale 8 takımla devam edilecek.

Konu ile ilgili Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder yaptığı açıklamada; amaçlarının ilçemizde kurumlarımızın ve vatandaşlarımızın birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazandırılarak toplumda sağlıklı bireyler yetişmesini ve kötü alışkanlıklardan insanımızın uzak tutulmasını sağlamak olduğunu belirterek, gerek takımların, gerekse seyircilerin maçlara göstermiş olduğu yoğun ilginin ilçemiz için memnuniyet verici olduğunu belirtti ve bundan sonra da ilçemizde değişik branşlarda sportif aktivitelerin devam edeceğini ifade etti.

Kaymakam Önder, Turnuvanın organizasyonunda görev alan tüm personele, hakemlere ve katılımcılara teşekkür ederek, tüm takımlara başarılar diledi.

kaymakamlik-voleybol-turnuvasi-devam-ediyor-(1).jpgkaymakamlik-voleybol-turnuvasi-devam-ediyor-(2).jpgkaymakamlik-voleybol-turnuvasi-devam-ediyor-(3).jpgkaymakamlik-voleybol-turnuvasi-devam-ediyor-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler