Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Şampiyonu Akçalar Köyü

Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Şampiyonu Akçalar Köyü

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk olarak düzenlenen Voleybol Turnuvası Final maçına yakışır bir şekilde sonuçlandı.

Toplam 19 takım le başlanan müsabakalarda elemeler ve yarı final maçlarından sonra finale kalan 2 takımdan Emniyet Spor ile Akçalar Köyü finalde karşılaştılar. Yapılan final maçında Akçalar Spor başarılı oyun sergileyerek birinci olurken, Emniyet Spor ikinciliği elde etti. Karşılaşmada 3 Kasım ile Taşbaşı Köyü üçüncülük için mücadele ederken, 3 Kasım üçüncü Taşbaşı Köyü ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. Turnuva süresince çekişmeli ve dostane bir ortamda oyun sergileyen takımlarımız oynadıkları oyunlar ile izleyicilere keyifli ve heyecanlı anlar yaşattılar. 

Voleybol final turnuvasında müsabakalarda birincilik kupasını kazanan Akçalar Spor’a kupasını Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, ikincilik kupasını Emniyet Spor’a Belediye Başkanı Erçetin Altay, üçüncülük kupasını 3 Kasım Spor’a İlçe Garnizon Komutanı Emrah Çelik verdiler.

Turnuvada en centilmen sporcu ve en iyi kadın sporcular seçildi. En centilmen sporcu Taşbaşı Köyü oyuncusu Levent Aydoğdu olurken, en iyi kadın sporcular Gizem Fişek ve Kübra ÇATAN oldular.

Sporculara hediyelerini takdim eden Kaymakam Önder, spor aktivitelerinin değişik branşlarda devam edeceğini dile getirerek, turnuvanın her aşamasında sorumluluğu üstlenen ve planlamasını yapan Halk Eğitim Müdürlüğü’müze ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’müze, ayrıca fedakârca geç saatlere kadar görev yapan hakemlerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler