Kaza içinde kaza

Kaza içinde kaza

Kars'ta 1 kişinin yaralandığı trafik kazasına giden itfaiye, jandarma ve polis ekipleri rampa aşağı kendiliğinden hareket eden aracın altında kalmaktan şans eseri kurtardılar.

Kaza içinde kaza

Kars’ta 1 kişinin yaralandığı trafik kazasına giden itfaiye, jandarma ve polis ekipleri rampa aşağı kendiliğinden hareket eden aracın altında kalmaktan şans eseri kurtardılar.

Kars merkeze bağlı Çorak köyünde aşırı sis nedeniyle trafik kazası meydana geldi. 35 N 6911 plakalı özel otomobil yolun çakıllı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan sürücü itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılarak olay yerine gelen ambulansla Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Bu sırada park halindeki bir araç rampa aşağı kendiliğinden gelerek yol üzerinde bulunan jandarma, polis ve itfaiye ekiplerinin üzerine doğru gitti. Bir anda neye uğradığı şaşıran ekipler önce içerisinde sürücünün bulunduğunu, sis nedeniyle yolu fark edemediği sandılar. İçerisinde sürücünün olmadığı anlaşılan araç büyük paniğe neden oldu. Ekipler bir yandan sağa-sola kaçışırken diğer yandan da aracın kapısını açarak durdurmaya çalıştılar. Rampa aşağı hızı artan 36 FE 630 plakalı araç şarampole kayarak durabildi.

Bir kişinin yaralandığı kazaya bakmak için aracını park eden sürücü ise neye uğradığını şaşırdı ve büyük panik yaşadı. Aracın sahibi el frerini çektiğini belirterek aracının nasıl kendiliğinden hareket ettiğini anlayamadığını söyledi.

Bu arada ilk meydana gelen kazada ağır yaralanan Ç.C.’nin üniversite hastanesindeki tedavisi sürüyor. kha

 

Önceki ve Sonraki Haberler