Kaza Ucuz Atlatıldı...

Kaza Ucuz Atlatıldı...

Kaza yerine Aras Edaş görevlileri gelerek elektrik akımını kestiler. İtfaiye ekipleri de olası yangın ve patlamaya karşı çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kaza Ucuz Atlatıldı...

Kars Şehir merkezinde meydana gelen trafik kazasında 1 polis memuru yaralandı, iki araçta büyük çapta maddi zarar meydana geldi, elektrik trafosu ve aydınlatma direği yerle bir oldu.

Kaza saat: 14.10 sıralarında Belediye ve Serhat Kaklıma Ajansı (SERKA) hizmet binası karşısındaki kavşakta meydana geldi. Atatürk Caddesi üzerinden Faikbey Caddesi istikametine gitmekte olan Kartal Yedelen yönetimindeki 36 FE 109 plakalı araç, içerisinde Aşayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli iki sivil polisin bulunduğu Metin Sözen Caddesinden Kazımpaşa Caddesine doğru gitmekte olan polis memuru Oğuzhan İmrak idaresindeki 36 ER 325 plakalı araca çarptıktan sonra 40 metre sürüklendi.

Bir işyerinin güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde kaza anında kavşakta bulunan bir aracın yanındaki aka şahısta şans eseri kaçarak canlarını kurtarabildiler. İşyeri önünde oturan vatandaşlarda büyük bir gürültü koparan kazayla birlikte patlama olduğu düşüncesiyle ayağa kalkıp sağa-sola kaçıştılar. Bu sırada şans eseri caddede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı da önlemiş oldu.

Serhat Kalkınma Ajansı önündeki kaldırımda bulunan elektrik panosu, sokak lambaları ve trafik levhalarının da paramparça olarak etrafa saçılması kazanın şiddetini gözler önüne sermeye yetti. Kazayı gören vatandaşlar aracın çok hızlı olduğunu ve içinde sivil bir polis olan araca hızla çarptığını söylediler. Çevrede bulunan bazı esnaf ve vatandaşlar da çarpanın etkisiyle büyük bir gürültü olduğunu ve sanki bir bomba patladığını da kaydettiler.

Öte yandan kazada her iki aracında hava yastıklarının açılması nedeniyle sürücülerin önemli bir yara almadıkları görüldü. Kazanın ardından olay yerine gelen ambulanslar yaralı polis memuru Oğuzhan İmrak hastaneye kaldırdı.

Kaza yerine Aras Edaş görevlileri gelerek elektrik akımını kestiler. İtfaiye ekipleri de olası yangın ve patlamaya karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler