KESK DİSK eylemine Kars’tan destek

KESK DİSK eylemine Kars’tan destek

KESK ile DİSK sendika temsilci ve üyeleri kiraladıkları otobüsle yarın düzenlenecek olan mitinge katılmak üzere Kars'tan ayrıldılar.

KESK DİSK eylemine Kars’tan destek

KESK ile DİSK sendika temsilci ve üyeleri kiraladıkları otobüsle yarın düzenlenecek olan mitinge katılmak üzere Kars’tan ayrıldılar.

Sendikalar adına konuşma yapan Eğitim Sen Kars Şube Başkanı Yavuz Özışık, “Yarın Ankara’da KESK DİSK tarafından düzenlenecek olan eyleme katılmak üzere yola çıkıyoruz. Halk için bütçe demokratik Türkiye mitingine katılacağız. 2015 yılı bütçesine baktığımızda 2015 yılı bütçesi içerisinde emekçileri tamamıyla halkın çıkarlarının yok edildiği sermayeden yana bir bütçenin hazırlanmış olduğunu görüyoruz. Bizde bu durumu protesto etmek ve halkın çıkarlarının ön plana çıkarılmış olduğu bir bütçeyi dile getirmek için yarın Ankara’da olacağız. Güvencesizle, taşeronluğa, yoksulluğa, yolsuzluğa karşı çıkarak yarın Ankara’da haykıracağız. Bu şiarla Ankara’ya gidiyoruz. Ankara’ya EĞİTİM SEN, SES, BES, TÜMBEL SEN ve DİSK bileşenleri gidiyoruz. Şuanda Ankara’da da DİSK, KESK TÜMOP Türk tabipler birliği ortak eylemliliği olacak bizde bu çağrı üzerine Ankara’ya gidiyoruz. Toplam 60 kişi gidiyoruz. Kağızman ve Erzurum’dan da arkadaşlarımız bizlere katılacak” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler