KİHMED Susuz İmam Hatip Lisesi'nde!

KİHMED Susuz İmam Hatip Lisesi'nde!

Kars İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) Başkanı Doğan Yıldız, Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay ve yönetim kurulu üyeleri Susuz imam Hatip lisesini ziyaret etti.

KİHMED Susuz İmam Hatip Lisesi'nde!

Kars İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları  Derneği (KİHMED) Başkanı Doğan Yıldız, Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay ve yönetim kurulu üyeleri Susuz imam Hatip lisesini ziyaret etti.

Okul müdürü Servet Göksu’dan okul ve öğrencilerle ilgili bilgi aldılar. Okul müdürü Göksu “Okulumuzun hizmet binası öğretmen lisesinin eski  dört derslikli uygulama ilkokulu ve öğretmen lisesi binasının 7 dersliğinde eğitim öğretimimizi sürdürüyoruz.Eğer bu sene okul yapılmazsa seneye öğrencilerimiz mağdur olacak”.dedi.Milletvekili Orhan Atalay da “bilgi edindiğim kadarıyla seneye 12 derslikli İmam hatip lisesi yapılacak.Arsa problemi ile ilgili işlemler devam ediyor.Okulun yapılması için desteğimizi esirgemeyeceğiz ve takipçisi olacağız.İnşallah imam hatip lisesi susuzda  eğitim seviyesinin yükselmesine katkı sunacaktır.” dedi.

Dernek başkanı Doğan Yıldız da, ”Diğer ilçelerdeki imam hatip liselerini ziyaret etmek için buradan ayrılacağız. imam hatip lisemize ziyaretlerimiz ve desteğimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Heyet imam hatip lisesi yapılacak arsayı inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler