Kılıç, 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi'ne katıldı

Kılıç, 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi'ne katıldı

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 22-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılan 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’ne katıldı.

Bilim sanayi el ele tüm dünya insanlarının yararına daha büyük başarılara imza atmak için, Beyaz et sektöründeki önemli yenilik ve değişimler en kapsamlı şekilde ele alınmak üzere, TBMM Tarım Komisyonu adına Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 22-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapılan 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’ne katıldı

Milletvekilleri, uluslararası seçkin bilim insanları, üst düzey bürokratlar ve sektör temsilcilerinin de iştirakiyle gerçekleşen 3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde, dünyada ve Türkiye’de beyaz et sektörünün dünü, bugünü, sorunları, çözüm önerileri ve geleceği konuşuldu.

Kongrenin bütün oturumlarına katılan Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, mesleği de olması hasebiyle katkılarda bulundu. Son gün yapılan gala yemeğine de katılarak sektör temsilcilerine ve başarılı bilim adamlarına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

kilic,-3.-uluslararasi-beyaz-et-kongresine-katildi-(2).jpgkilic,-3.-uluslararasi-beyaz-et-kongresine-katildi-(3).jpgkilic,-3.-uluslararasi-beyaz-et-kongresine-katildi-(4).jpgkilic,-3.-uluslararasi-beyaz-et-kongresine-katildi-(1).jpgkilic,-3.-uluslararasi-beyaz-et-kongresine-katildi-(5).jpgkilic,-3.-uluslararasi-beyaz-et-kongresine-katildi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler