Kılıçdaroğlu kapalı cep telefonunu verdi

Kılıçdaroğlu kapalı cep telefonunu verdi

Kılıçdaroğlu'nun 'sıfır noktasında' diye servis edilen fotoğraflarının sınırda çekilmediği ortaya çıktı. Siirt Pervari'deki fotoğrafları sınırda çekildiği söylenen Kılıçdaroğlu için siperler de boy hizasına getirildi. Kılıçdaroğlu köylülere kapalı cep tel

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 şehit verilmesinin ardından Gediktepe'deki mevzilerde yaptığı incelemeleri, siyaset malzemesi yapmaya çalışan CHP, Siirt'i Irak sınırı yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ‘sınırda-sıfır noktasında' çekildi denilen fotoğraflarının sınır karakolları etrafında bulunan mevzilerde çekilmediği anlaşıldı.


MEVZİ BOY HİZASINA GETİRİLDİ


Genelkurmayın sitesinde Kılıçdaroğlu'nun Doğan Köyü Sarıyaprak Üs Bölgesi(Siirt/Pervari), Gürvil Jandarma Sınır Bölüğü (Şırnak/Bağlıca) ve 20'nci Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı (Hakkari/Çukurca)'yı ziyaret ettiği belirtildi. Burada sıfır noktasında mevzide çekilen tek fotoğraf Gürvil'deydi. Ancak o karede de Kılıçdaroğlu için mevzilerin etrafındaki korumalıkların yükseltildiği dikkatlerden kaçmadı. Kılıçdaroğlu sınır köylerini ziyaretinde kültürel haklar vermeyi vaat ettiği köylülere, “Ben bu terörü de bitireceğim” dedi. Beraberinde fotoğrafçısını da sınır karakoluna götüren Kılıçdaroğlu, CHP'nin internet sayfasından sınır ziyaretinin 23 dakikalık görüntülerini yayınladı. Üç şehit veren Siirt Pervari'deki Doğanköy'deki köylülere seslenen Kılıçdaroğlu, farklı görüşlerde olmanın kavga nedeni olmaması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Ateş düştüğü yeri yakar ama sonuçta başsağlığı dilemenin ötesinde yapacak bir şey yok. Eğer izin verirseniz onlara bir Fatiha okuyalım” diyerek konuşmasını “El Fatiha!” diyerek tamamladı. Köylüler Kılıçdaroğlu ile birlikte ellerini açarak Fatiha okudu. Köylülerle ikili diyalogları da görülen Kılıçdaroğlu'nun bol bol vaat ettiği görüldü. 

KADRO VERİP TERÖRÜ BİTİRDİ

Halen sınavsız olarak bir memurluk hakkı tanınan şehit yakınlarına, ikinci devlet memurluğu hakkı isteyen köylülere Kılıçdaroğlu, yeni vaatlerde bulunmayı ihmal etmedi. CHP Genel Başkanı, “Eğer iktidara gelirsek üçüncü hakkı da söz veriyorum. Ben bu terörü de bitireceğim” diye karşılık verdi. Kılıçdaroğlu kadro isteyen bir imama da “Diyanet İşleri Başkanı ile görüşüp, söyleyeceğim” diye konuştu. 

Trabzon'u şampiyon yapacak

Dün Trabzon'a giden Kılıçdaroğlu, burada da ilginç vaatlerde bulunmayı sürdürdü. Herkesin huzur içerisinde yaşamak istediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Biz herkesle dost olan ve kucaklaşan bir Başbakan modeli oluşturacağız. Trabzonspor'u şampiyon, CHP'yi de iktidar yapacağız” dedi. 

DENİZ YEMEDİ

Daha sonra geçtiği Akoluk beldesinde belediyeyi ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, burada kucağına aldığı bir partilinin Deniz isimli çocuğuna, sütlaç yedirmek istedi. Kılıçdaroğlu'nun “Deniz ye, ye” ısrarına rağmen çocuk sütlaçtan yemedi. 

Kapalı cebini verdi

Kılıçdaroğlu'na Pervari'deki bazı köylüler ‘Şehit aileleri hakkında pek bir şey göremiyoruz” dedi. Köylülere kendi cep telefonu numarasını da veren Kılıçdaroğlu'nun “Benim cep numaram bu ama şu an olduğu gibi her zaman kapalıdır. Açık olsa konuşamazdık” dedi. Kılıçdaroğlu özel kalemini aramalarını istediği köylülerin “Görüştürmüyorlar” şikayetini de dinledi.

Önceki ve Sonraki Haberler