Kim durduracak bu vahşeti İsrail'i nefretle kınıyoruz!

Kim durduracak bu vahşeti İsrail'i nefretle kınıyoruz!

"Onbir ayın sultanının geldiği bu günlerde yüreğimiz yanıyor"

Tüm Eğitim Çalışanları Kars İl Başkanı Dursun Gören, İsrail’in Filistin halkına uyguladığı şiddeti kınadı. Başkan Gören yazılı bir açıklama yaparak, "Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası olarak Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyor İsrail'i ve destekçilerini nefretle şiddetle kınıyoruz." dedi. 

Başkan Gören'in basın açıklaması şöyle:

"Mazlum Filistin halkı İsrail tarafından ağır silahlar, füzeler ve İnsansız hava araçlarıyla bonba' larıya ambulansları vuracak kadar canileşen bir saldırı gerçekleştirilmiştir. "Bugün dünya, tarihinin gördüğü en vahşi katliam yapılmakta bu saldırıda 62 Din kardeşimiz Şehitlik mertebesine ermiş binlerce yaralı kardeşlerimiz var. YÜREĞİMİZ YANIYOR. Bu açıkça bir soykırımlardan biri yaşanmaktadır.

Nerede Binlerce kilometre uzaktan Irak'ı işkal eden Büyük Amerika ,nerede bir köpeği iğne ile öldürüldüğünde haykıran hayvan severler,nerede kendini zincirlere bağlayan sözde insan hakları koruyucuları savunucuları nerede Barış istiyoruz diyen Avrupa medeniyetleri nerede Demokrasinin beşiği İngiltere nerde Arap Birliği bunlar acaba kış uykusuna'mı yatmışlar ki bu vahşeti bu soykırımı görmezler. Eşleri Fransız , İngiliz Alman Amerikalı olan Şehler Devlet Başkanları Başbakanı olan Arap yarım adasının yönetenler nerdesinin bu katliama neden ses çıkartmazsınız neden kayıtsız kalırsınız sizler önce insansınız sonra Müslümansınız neden tepki koymazsınız.Neden hala İsrail mallarını alıp satar kullanırız Müslüman kanını döken katil israilin mallarını almayarak tepkimizi koyalım.

Bu kanın bu katliamın baş sorumlusu Amerika birleşik devletlerinin başkanı elçiliğini taşıyarak Kudüsü İsrail’in başkenti ilan ederek bu Coğrafyada kan dökülmesini istemektedir.Ey İslam alemi Uyan Uyan Hazreti Alinin Dediği gibi Zülüm karşısında sesiz kalanlar dilsiz şeytenlerdir.

İsrail'in bombalama eylemlerine, düzenlediği katliam gibi saldırılara artık bir dur denilmelidir. Gazze' ye, "Kendi halkını koruma adı altında masumların, anaların ve çocukların üzerlerine bombalar yağdırmak savaşmak değil bir katliamdır. Şu an İsrail Gazze de bunu yapmaktadır. Birçok masum insan hunharca katledilmekte ve maalesef dünya buna seyirci kalmaktadır.

Birleşmiş Milletler Avrupa Birliği Ukrayna'ya duydukları hassasiyeti neden mazlum Filistin'e sivil halkına duymazlar, İNSANLIK SUÇU İŞLENMEKTEDİR.

1938-1945 Yıllarında Nazilerin Almanyasında hitlerin Yahudilere yaptığı soy kırımı şimdi İsrailli Yahudiler Filistin halkına uygulamaktadır.

Buna inanıyorum 'ki Mazlum İnsanların akıtılan kanları ile İsrail ve onlara çanak tutan onlarla birlikte olanların boğulacağına eminim çünkü 1939-1945 yıllarında hitler kendi canıyla ve büyük Almanyası ile ödedi Tarih tekerrür ile ibarettir.

Bu büyük vahşete, soykırımına seyirci kalmak, hiçbir onurlu insana ve inancı ne olursa olsun hiçbir inanç sahibine yakışmaz. Bugün Filistin halkına destek verme yardım etme günüdür. Onun için Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası olarak Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyor İsrail'i ve destekçilerini nefretle şiddetle kınıyoruz.

GAZZEDE ŞEHİT DÜŞEN KARDEŞLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ."

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler