KİP Evin Plaza Açıldı

KİP Evin Plaza Açıldı

KİP, Evin Plaza Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Erkek moda dünyasının yıllara meydan okuyan dinamik markası KİP, modern ve yeni konseptiyle Kars’ta Evin Plaza Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Tasarım gücü ve kalitesiyle modaya yön veren KİP, yepyeni mağaza konseptiyle koleksiyonlarını Kars’ın şık erkekleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Yurt içi ve yurtdışı mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden KİP'in Kars Evin Plaza mağazası, geniş vitrinleri ve ferah iç dizaynı ile dikkatleri çekiyor.

Evin Plaza Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine Kars Valisi Günay Özdemir, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Kars Belediyesi Özel Kalem Müdürü Muhammet Koç,  Gürmen Group Giyim San. Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, Evin Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demir ve çok sayıda davetiler katıldı.

KARS UZAK DEĞİL, BİZ TEMBELİZ

KİP, bugün düzenlenen açılış töreni ile Karslıların hizmetine girdi. Açış töreninde bir konuşma yapan Gürmen Group Giyim San. Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, dünya markası olmaya çalışan bir şirket olduğunu, yurtdışında yirmiden fazla ülkede mağazalarının bulunduğunu, Türkiye’de ise yüzden fazla mağazalarının bulunduğunu belirtti. Başkan Gür, tekstilde başka işlerinin de bulunduğunu dile getirerek, “Tekstil ağırlıklı 3 bine yakın çalışanımız var. Kars’a biraz geç geldik. Ama Kars’ın uzaklığından değil, doğrusu bizim tembelliğimizden diyeyim. Kars’a da bu güzel ürünleri getirerek, dostlarımızla, arkadaşlarımızla birlikte Evin Plaza’da açmış bulunmaktayız, sizlerle birlikte. İnşallah memleketimize, milletimize, Karsımıza, herkese hayırlı olur, uğurlu olur. Bol bereketli kazançlar temenni ediyoruz.” Dedi.

KARS GELECEĞİ PARLAK BİR İLİMİZ

Dünya markasının güzel bir şey olduğunu belirten Kars Valisi Günay Özdemir ise, “Yalnız dünya markası olmanın tabi Türkiye açısından da önemli özellikleri var. Eğer siz Edirne’den Kars’a şube açmadıysanız dünya markası olması çok fazla bir önemi olmadığını düşünüyoruz. Çünkü öncelikle Türkiye’nin her tarafında şubeleriniz olsun ki, mağazalarınız olsun ki, siz dünya markası olduğunuzun bir kanıtı olduğunu düşünüyoruz. Onun için artık siz Kars’a da böyle bir şube açmakla gerçekten dünya markası bir ürün olduğunuzu biz Karslılar olarak da, Kars Valisi olarak da biz bunu zaten biliyorduk ama Kars olarak da tescillemiş olduk. Kars, geleceği parlak bir ilimiz. Çünkü Bakü-Tiflis-Kars demiryoluyla Kafkasya’ya açılan bir ilimiz. Onun için ileride gelecek 5 yıl içerisinde Kars’ın bölgenin ticaret merkezi olma potansiyeli var. Siz bu konuyla da, gerçekten ileriyi gören bir işadamı olarak bu Kars’a birçok firmadan daha önce geldiniz. Teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Düzenlenen açılış törenin ardından protokol ve davetliler mağazayı gezerek ürünler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

KİP’LENDİ!

Ankara’dan Kars’a hayvancılık yapmak için gelen Taner Et Grup Hayvancılık Yönetim Kurulu Başkanı Taner Lort, uzun yıllardır Kars’a hayvancılık yapmak için geldiğini ancak böyle bir mağazanın bugüne kadar bulunmadığını belirterek, “Dün KİP’ten alışveriş yaptık. Buradaki mağazanın fiyatları Ankara’dan daha ucuz. Bu mağazaya dün girdim, ayakkabıdan tutun çorabına kadar, iç çamaşırıma kadar KİP’liyim şuan. Remzi beyle teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir yeri Kars’ta açarak bizleri tanıştırdığı için.” dedi.

kip-evin-plaza-acildi-(1).jpgkip-evin-plaza-acildi-(2).jpgkip-evin-plaza-acildi-(3).jpgkip-evin-plaza-acildi-(4).jpgkip-evin-plaza-acildi-(5).jpgkip-evin-plaza-acildi-(6).jpgkip-evin-plaza-acildi-(7).jpgkip-evin-plaza-acildi-(8).jpgkip-evin-plaza-acildi-(9).jpgkip-evin-plaza-acildi-(10).jpgkip-evin-plaza-acildi-(11).jpgkip-evin-plaza-acildi-(12).jpgkip-evin-plaza-acildi-(13).jpgkip-evin-plaza-acildi-(14).jpgkip-evin-plaza-acildi-(15).jpgkip-evin-plaza-acildi-(16).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler