Kitap Okuyan MP3’ü Kaptı

Kitap Okuyan MP3’ü Kaptı

Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce SODES projesi kapsamında yürütülen “En İyi Arkadaşım Kitap” kampanyası MP3 kazandırıyor.

 

Koordinatörlüğünü Ersin Erdağı’nın yapmış olduğu “En iyi Arkadaşım Kitap” projesinin okuma kampanyasına katılarak en fazla kitap okuyan kişilere proje koordinatörü Ersin Erdağı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar tarafından MP3 müzik çalar dağıtımı yapıldı.
 
Dağıtım töreni öncesi proje koordinatörü Ersin Erdağı cihaz hakkında teknik bilgi verdi. Burada konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uçar, “Halk kültürümüzü en iyi anlatan müzikleri dinlemenizi sizlere tavsiye ediyorum. Biliyorsunuz ki müzik evrenseldir kulağa hoş gelen müzikler insanı rahatlatır. Her tür müziği özellikle Atatürk’ün sevdiği müzikleri de dinlemenizi öneririm.” dedi.
 
Proje koordinatörü Ersin Erdağı da öğrencileri trafikte müzik dinlememeleri ve derslerini aksatmamaları konusunda uyardı. Hediyelerini alan öğrenciler de, “Kitap okumanın faydasının ilk meyvesini kazandıklarını, bu imkanı kendilerine sağlayan okullarında bir kütüphanenin oluşması için gerekli çalışmaları yürüten Ersin Erdağı’ya teşekkür ettiler.
 
Hediyelerini alanlar öğrenciler daha sonra neşe içinde evlerinin yolunu tuttular.
 

Önceki ve Sonraki Haberler