KKDGC Başkanı Daşdelen, TGK Basın Etik Kurulu üyeliğine seçildi

KKDGC Başkanı Daşdelen, TGK Basın Etik Kurulu üyeliğine seçildi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu İkinci Genel Kurul Toplantısında Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Basın Etik Kurulu üyeliğine Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen seçildi.

Genel Kurul Toplantısı için Türkiye'nin bütün illerinden gelerek Fethiye’de buluşan 112 delege, genel başkanlığa Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Kurucu Başkanı Nuri Kolaylı'yı tekrar seçti. 
Fethiye Gazeteciler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen genel kurul öncesi ve sonrasında delegeler ve eşleri Fethiye, Seydikemer İlçeleri’ni gezdiler.
Türkiye’nin dört bir tarafından basın alanında 20 bin meslek mensubu üyesi bulunan, 92 dernek 8 federasyonu bünyesinde bulunduran Türkiye’nin en büyük çatı kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ikinci genel kurul toplantısı Fethiye Gazeteciler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 11’nci Başkanlar Kurulunun ardından gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında; Gazeteciler Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı Nuri Kolaylı yeniden güven tazeledi. 
Divan Başkanlığını Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin'in yaptığı genel kurulun açılışında konuşan Gazeteciler Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu
GENEL BAŞKAN : Mehmet Nuri Kolaylı
YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ Adem Alemdar, Ahmet Yetişen, Alaettin Aslan, Cem Kaytan, Deniz Güçer, Erdoğan Erişen, Ergun Ata, Feridun Fazıl Özsoy, İsmet Akıncı, Mehmet Abdioğulları, Mehmet Aydın, Mehmet Çelik, Mehmet Ergun, Mevlüt Yeni, Murat Atay, Nazmi Pınar, Osman Hakan Kiracı, Sefa Özdemir
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ Ali Cihangir, Ali Er, Atila Durak, Ayhan Polat, Bekir Bayram, Mehmet Emin Turpçu, Osman Nuri Boyacı, Sinan Tunç
DENETİM KURULU ASIL ÜYELERİ, Hürmüz Seda Köktener, Hüseyin Oğuz, Mustafa Erkan Yılmaz
DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ Ahmet Yenigün, Barış Yalçınkaya, İbrahim Güneş
ONUR KURULU ASIL ÜYELERİ Adnan Taraşlı, Derya Sarılarlı, Haydar Karaduman İ. Nazmi Bilgin, İhsan Tunçoğlu, Mustafa Arslan, Ramazan Demir, Şevket Erzen, Şevket Karahan, Turgut Özdemir, Zeki Dışkaya
ONUR KURULU YEDEK ÜYELERİ Ahmet Genç, Ali Filizkan, Hatice Türkan, Lokman Koyuncuoğlu, Zeki Alkan
YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ASIL ÜYELERİ Alpaslan Başaran, Aslan Deveboynu, Aydın Deniz, Aytekin Polatel, Emrullah Özbey, Ercan Atay, Erkan Sağlam, İhsan Uluözlü, Müjdat Çetin, Orhan Üngör, Osman Koca, Rıza Özel, Salih Kılınç, Selim Tiran, Sezai Köprülü, Yaşar Yıldız
YÜKSEK İSTİŞARE KURULU YEDEK ÜYELERİ Bostan Yılmaz, Bülent Ayhan, Fatih Sevinç, Mesut Bölük, Mustafa Bayrak, Onur Sağsöz, Şeref Yaşar, Turhan Koyuncu, Ümit Babacan
BASIN ETİK KURULU ASIL ÜYELERİ Arif Kurt, Cengiz Selci, Deniz Başlı, Ercüment Daşdelen, Gökhan Aytaç, Güngör Yavuzarslan, Metin Kaya, Selim Tiran, Tevfik Fikret Sönmez, Üstün Tuncer
BASIN ETİK KURULU YEDEK ÜYELERİ Cengiz Demirel, Erhan Dabak, Levent Silistre
Bölgenin tanıtım elçisi olacaklar
Fethiye Gazeteciler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 2.olağan genel kurul toplantısı için 12 Mayıs tarihinde Fethiye’ye gelen yaklaşık 150 gazeteci ve eşleri Fethiye’nin birçok bölgesini de gezdi. Fethiye’de Babadağ, Hisarönü, Kaya, Çalış, ve Seydikemer İlçesi’nde Saklıkent, Tlos Antik Kenti, Gizli Kent Şelalesi, Yakapark, Şelale Park’ı gezen gazeteciler, bölgeyi çok beğendiklerini ifade ettiler. 
Fethiye Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği gala gecesine Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak’ta katıldı.  
Gecede Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener kısa bir konuşma yaparak Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirleri Fethiye ve Seydikemer’de ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.  
Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay ve Seydikemer Belediye Başkan  Yardımcısı Ramazan Kaynak’ta Fethiye’ye gelen gazetecilere teşekkür eden kısa bir konuşma gerçekleştirdiler.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ‘’Fethiye’de böyle bir organizasyon yapılarak çıta yükseltilmiştir. Ben emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Gerçekten muhteşem bir organizasyon’ dedi. 
Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ise ‘’Günümüzde gazeteciliğin ne kadar önemli olduğunu birçok kez görüyoruz. Bu önemli güç doğru şekilde kullanıldığında, turizmede çok büyük katkısı olmaktadır. Basın ne kadar güçlü olursa tanıtımda o kadar iyi olacaktır. Sizden ricam bugün gördüğünüz güzellikleri  basın kuruluşlarınızda paylaşın’’ dedi. 
Gecede Fethiye’nin yerel sanatçılarından Ali Tunç sahne alarak, her bölgenin türkülerini seslendirdi. 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler