KKDGC'den Karaçanta'ya Ziyaret

KKDGC'den Karaçanta'ya Ziyaret

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KKDGC'den Karaçanta'ya Ziyaret

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer, 2’nci Başkanı Ercüment Daşdelen, Cemiyet Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım, Önder Gazetesi Sahibi Cem Daşdelen, Çağdaş Kars Haber Gazetesi Sahibi Gümüşpala Kortağ ve İhlas Haber Ajansı Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu’nu makamında kabul etti.

Kars’ta gazeteciler olarak belediye çalışmalarına destek olacaklarını ifade eden KKDGC Başkanı Yücel Sezer, Geçmiş dönemden bugüne kadar bütün belediye başkanlarının Kars’a muhakkak katkısı olmuştur. Emeği olmuştur. Ben bunu gördüm. İnşallah sizlerde demin konuşmanızda dediniz ki bütün Karslılar benim bağrımın bir parçasıdır. Onlara hizmet etmek onlara en büyük idealim olacak. Ayrım göstermeksizin ben Karslının belediye başkanıyım dediniz. Ben gurur duydum. Çünkü ilk defa göreve geldikten sonra böyle güzel söz söylediniz. İnşallah bu felsefenizle Kars’a çok güzel, hizmet ve emekleriniz olacak” dedi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, geçmiş dönem başkanlık görevi yapanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Çünkü onlar ne olursa olsun bu şehre belediye başkanlığı yapmışlardır. İllaki güzel hizmetleri olmuştur. Bunları takdirle yad etmek lazım. Size katılıyorum. Kendilerine de sizlerin aracılığınızla bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Yaptıkları hizmetlerden dolayı diyen Karaçanta, “Ben seçim sürecinde de hep bahsettim. Seçimden sonra da bunu söyledim. Benim Milliyetçi Hareket Partisi kimliğin 30 Mart gecesi bitti. O günden sonra ben MHP’nin belediye başkanı değil, Karslının belediye başkanı oldum. Dolayısıyla bizim aileden almış olduğumuz terbiye, eğitimiz aracılığıyla almış olduğumuz terbiye, bize insanlar arasında etnik kimlik ayrımcılığı yapmamayı öğretti. Biz bu inançla yola çıktık. Bu inançla yola çıkan insanın hedefi de insana hizmettir diye düşünüyorum. Ve hep birlikte başarıyı sağlayacağımıza da inanıyorum. Tabi burada siz gazetecilerin çok büyük payı olacağına inanıyorum. Çünkü biz basını önemsiyoruz. Bir yerlere gelebileceksek basınla geleceğiz” diye konuştu.

c.20140502215341..gif

Önceki ve Sonraki Haberler