Koçak, güven tazeledi!

Koçak, güven tazeledi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Sarıkamış İlçe Başkanlığı'na yeniden Zülküf Koçak seçildi.

Koçak, güven tazeledi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Sarıkamış İlçe Başkanlığı’na yeniden Zülküf Koçak seçildi.

Sarıkamış Halk Eğitimi Merkezi Salonunda yapılan seçime, MYK üyesi ve Divan Başkanı Taner Gökçe, MYK üyesi Muharrem Yıldız, MHP İl Başkanı Yaver Özcan, Kars Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Yıldız, Ferit Yenice, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kars Merkez İlçe Teşkilatı,Kağızman İlçe Teşkilatı, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim öncesinde MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçelinin tebrik mesajı okundu.

Tek liste olarak seçime giren MHP Sarıkamış İlçe Başkanı Zülküf Koçak, yaptığı konuşmada, başkanlığı döneminde teşkilatı daha da güçlendirerek yapılan yerel ve genel seçimlerde oy oranını artırdıklarını söyledi.

Partinin önemli bir çıkış tirendi yakaladığını, ancak bunun yeterli olmadığını belirten Koçak, şunları kaydetti: “Büyük emeklerle bugüne gelen partimizi bundan sonra da en iyi şekilde devam ettirmek bizim boynumuzun borcudur. Partimizin üslendiği misyon çok önemlidir. Önümüzde genel seçimler var. Bütün teşkilatımızın üyeleri, ev, ev mahalle, mahalle, köy, köy gezerek Milliyetçi hareketin gücünü göstermeliyiz. Gençlik kolları ,kadın kolları bütün teşkilatımız top yekün mücadele edeceğiz. Ülkemizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz.”

Konuşmaların ardından yapılan seçime tek aday olarak giren Koçak, yaklaşık 250 delegelerin oyunu alarak,  tekrar başkanlığa seçildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler