Koçak’a veda yemeği

Koçak’a veda yemeği

Kars Sarıkamış Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zülküf Koçak'a veda yemeği düzenlendi.

Okul Aile Birliği Başkanı Koçak’a veda yemeği

Kars Sarıkamış Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zülküf Koçak’a veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Belediye Başkanı Göksal Toksoy,İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çilingir,İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Özkan,Müftü Hayati Yelkovan Okul Müdürü Enver Yıldız ile kurum müdürleri katıldı.

Okulun toplantı salonunda düzenlen yemekte konuşan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Zülküf Koçak’ın yaklaşık 3 yıldır görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, ”Okulumuzun her türlü sorunu ile yakından ilgilenen Koçak’ın bu anlamda büyük hizmetleri geçmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyor, bundan sonrada yaşamında başarılar diliyorum ”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Özkan da, Koçak’ın okul aile birliği başkanı olarak örnek çalışmalara imza attığını, bundan sonrada tecrübe ve bilgilerine her zaman başvuracaklarını söyledi.

Okul Müdürü Enver Yıldız ise,Koçak’ın okul ile veli ve öğrenci ilişkisinin sağlıklı yürümesi konusunda her zaman fedakarca çalıştığını dile getirdi.

Koçak da okul aile birliği olarak okulun bugüne gelmesinde başta Kaymakamlık, belediye ve kamu kurumlarının tamamından destek aldıklarını ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Koçak’a hizmetlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Özkan, plaket verdi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler