Komşulara Bayram Ziyareti

Komşulara Bayram Ziyareti

Kars'ın Arpaçay ilçesinde örnek proje olarak yürütülen Komşuluk Projesi kapsamında İlçe Emniyet Amirliği kendileri için komşu olarak belirlenen aileleri Kurban Bayramında ziyaret ederek bayramlaştılar.

Komşulara Bayram Ziyareti

Kars’ın Arpaçay ilçesinde örnek proje olarak yürütülen Komşuluk Projesi kapsamında İlçe Emniyet Amirliği kendileri için komşu olarak belirlenen aileleri Kurban Bayramında ziyaret ederek bayramlaştılar.

Yıl boyunca karşılıklı olarak birbirlerine ziyaretlerde bulunan Emniyet Amirliği ve Komşu Aileleri bayramda da bir araya gelerek komşuluğun gerektirdiği gibi bayramlaşmanın tadını çıkardılar. Tüm kurumlar için ilçe merkezinden ve köylerinden ihtiyaç sahibi ailelerin komşu olarak belirlendiği projede kapsamında, İlçe Emniyet Amirliği komşu ailelerini bayramda ziyaret ederken, komşu ailelere giderken elleri boş gitmeyerek yanlarında getirdikleri bayram hediyelerini kendilerine sunarak bayramlarını kutladılar. Polis ağabeylerinin hediyeleri karşısında sevinen miniklerin yaşadıkları bayram sevinç ve heyecanı görülmeye değerdi.

Kaymakam Faruk Erdem, yapılan ziyaretlerin bayram dolayısıyla ayrıca anlamlı olduğunu ve sadece iyi günde değil kötü günde de kurumların her zaman komşu aileleri ile olduğunu ifade ederek, başta Arpaçay ilçesi olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler