Korkmaz Karaca tane tane anlattı!

Korkmaz Karaca tane tane anlattı!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Ardahanlı Korkmaz Karaca, Ardahan’ın özlemi ve haklı arzusu olan “Doğu Ekspresinin son durağı Ardahan olsun” dileğinin inşallah gerçek olacağını söyledi.

Karaca yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Bütün işlem ve uygulamaları ile iliklerine kadar Devlet adamlığı nosyonlarını taşıyan Ardahan Valisi Mustafa Masatlı Bey’i Ardahan’da yaptığı önemli hizmetler için tebrik ederim. İnşallah Ardahanlı hemşerilerimizin özlemi ve haklı arzusu; “Doğu Ekspresinin son durağı Ardahan olsun” dileği gerçek olacaktır. 

Bu Özlem’in gerçekleşmesi için mücadele eden Ardahan’ın tüm yerel siyasetçilerini ve yerel dinamiklerini desteklemek hepimizin memleketimize borcudur.

Ardahan’da Siyaset yapmayan ve hiç bir zamanda Ardahan’dan aday olmayacak olan bendenizde ; hem Türk iş alemimde ki görevlerim hem de şu anda yürüttüğüm Devlet görevimle; Ardahan Valimizin öncülüğünde, Ardahan’ın tüm yerel siyasetçilerine ve yerel dinamiklerine desteğe hazır olduğumu bir kez daha bildiririm.

Az laf. Sıfır dedikodu. Çok çalışma ve çok üretim ile her hedefe varılır.

Bu vesile ile Ardahan’ın Kurtuluş günü olan 23 Şubat Kurtuluş Gününü de şimdiden tebrik ederim.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler