Köy Muhtarlarıyla İstişare Toplantısı

Köy Muhtarlarıyla İstişare Toplantısı

KAYMAKAM KARAMAN, KÖY MUHTARLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman köy muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

Karaman, Öğretmen Evi'nde düzenlenen toplantıda köylerdeki mevcut alt yapı ve diğer sorunların hazırlanan program çerçevesinde el birliği ile kısa sürede çözüleceğini ifade etti.

Köylerin sorunlarını çözüp, eksikleri gidermek için muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Karaman, köy muhtarlarının ifa ettikleri görev ve sorumluluklarını titizlikle yürütmeleri gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

 “Muhtar olarak köylerinizdeki bütün gelişmelerden haberdar olmanız ve köylerde yaşayan vatandaşlara hizmet etmenin ne gerektirdiği, hangi noktalar üzerinde hassasiyetle durulmasının çok iyi bilinmesi gerekiyor. Şu an için öncelikli olarak inşaat mevsimi başlar başlamaz, köylerdeki yol, içme suyu alt yapı konularında yarım kalan projeleri tamamlayacağız. Tabi burada sorunlarının öncelik sırasına göre hızlı bir şekilde çözülmesine önem veriyoruz. Ayrıca tarım ve hayvancılıkla ilgili, meralarla ilgili bütün sorunları hep beraber çözeceğiz.”

Toplantı, konuşmaların ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay, İl Genel Meclisi Üyeleri Hanali Çetinkaya, Güventürk Önal, Murat Karakurt ve 55 köy muhtarı katıldı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler