Köy ziyaretleri devam ediyor!

Köy ziyaretleri devam ediyor!

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, yerelde yapılan hizmetleri Devletimizin sağladığı KÖYDES ödenekleri ve KHGB'ler sayesinde taşrada en ücra noktalara kadar ulaştırdıklarını söyledi.

Köy ziyaretleri devam ediyor!

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Erdem, beraberinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve KHGB encümen üyeleri ile Akçakale ve Meydancık köylerinde yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

İlk olarak yapımı tamamlanan Meydancık Köyü kanalizasyon şebekesini inceleyen Erdem, işin kısa sürede bitirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Buradaki inceleme sonrası Akçakale köyüne geçen heyet yapımına yeni başlanan kanalizasyon projesinin çalışmalarını denetleyerek, kontrol mühendisinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Sene sonu gelmeden işin teslimatı için müteahhit firmadan söz alan Faruk Erdem, yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını kaydetti.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, daha sonra Susuz'a bağlı Yolboyu ve Arpaçay’a bağlı Akçakale köylerinin ortak kullandığı su deposunu inceledi. Deponun oldukça eski ve su kaçakları bulunduğunu ifade eden Erdem, buraya da Susuz Kaymakamlığı ile ortaklaşa 150 tonluk yeni bir depo yapacaklarını ifade etti.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, yerelde yapılan hizmetleri Devletimizin sağladığı KÖYDES ödenekleri ve KHGB'ler sayesinde taşrada en ücra noktalara kadar ulaştırdıklarını söyledi.

Faruk Erdem, “Köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla ilçe genelinde yolların asfaltlanması, kanalizasyon, menfezler, su şebekesi ve sanat yapısı çalışmaları yapıyoruz. Bu yıl da yaptığımız çalışmalarla 8 köyde su sorununu çözdük, 2 ayrı hattaki köy grup yollarının hem stabilize hem de satıh kaplama işlerini yaptık. Devam eden çalışmalarımız da var inşallah bu sene işleri bitirmeyi planlıyoruz. Yaptığımız işi tam yapalım diyoruz ve kesinlikle yapılması gerekeni yapıyoruz. Amacımız fazla iş yapmak değil, yapılan işi düzgün yapmak” dedi.

Erdem, “Bu sene yetiştirebilirsek bu sene, olmazsa seneye Koçköy grup yoluna 10 km sıcak asfalt atacağız. Aynı yolda bu yaz yapılan satıh kaplama ile toplamda 23 km'lik bir yolu düzelteceğiz. Bu yolu kullanan 11 köy de bu sayede yıllardır şikayetçi oldukları yol sıkıntısından kurtulmuş olacak. Ayrıca bayram sonrasında ilçemizdeki muhtaç ailelere dağıtılan kömür yardımlarının planlamasını yaptık ve bu yıl ilçe merkezine değil doğrudan köylere kömürleri göndereceğiz. Hem vatandaşa hem de bize kolaylık olacak ve bu sayede vatandaşlarımızın daha önce bu yönde yaşadıkları mağduriyetlerini de gidereceğiz. Yaptığımız çalışmalarda daire amiri ve encümen arkadaşlarımız çok özverili çalışıyorlar ve bu sayede işler hızlı ilerliyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

20141002aw208411_04.jpg

20141002aw208411_05.jpg

20141002aw208411_06.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler