Köylerde Parke Taş Çalışmaları Sürüyor

Köylerde Parke Taş Çalışmaları Sürüyor

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Erdinç Dolu, Kars ve Selim’e bağlı köylerin köy içi kilitli parke taşı yol yapım işlerini yerinde incelemeye devam ediyor.

Kars’ın Merkez Çorak ve Bulanık, Selim’in Iğdır ve Karaçayır köylerinde yapımı devam eden, köy içi kilitli parke yol çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Vekili Erdinç Dolu, köy içi kilitli parke yol çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek şunları söyledi. “2016 yılı yatırım programımıza çok hızlı başladık. Bir çok köy yolunun yükseltme, genişletme ve stabilize kaplama çalışmalarını bitirdik. En çok sürekli yağan yağmurlardan zarar gören ve tahribata neden olan köy yollarımızı da onarıp eski haline getirdik. Asfalt olup da yine yağmur sularından tahrip olan köy yolu ve grup köy yollarımızı Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) ile onarımlarını sağladık ve bu çalışmalarımız da devam etmektedir. Şimdi ise yapımına başladığımız merkez Çorak ve Bulanık, Selim İlçemizin Iğdır ve Karaçayır köylerinin köy içi kilitli parke yol yapım işini yerinde inceledik ve teknik personellerden bilgiler aldık. Bu yıl merkeze bağlı sekiz köy olmak üzere Kars genelinde toplam 51 köy yolumuzun, köy içi kilitli parke yol yapımı işleri devam edecek. Merkez Çorak ve Bulanık, Selim ilçemizin Iğdır ve Karaçayır köyleri bu projelere dahil olan köylerimizden birisi. Yakın zaman da bu köylerimizin köy içi kilitli parke taşı yol çalışmasını bitireceğiz”

Dolu’nun çalışmaları yerinde izlemesi, köylüler tarafından memnuniyetle karşılandı. Köylüler Genel Sekreter Vekili Erdinç Dolu’nun yanına gelerek, çalışmalardan son derce mutlu olduklarını ifade edip, teşekkür ettiler.

Kars merkez’e bağlı Çorak ve Bulanık, Selim’in Iğdır ve Karaçayır köylerinin köy içi kilitli parke çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Vekili Erdinç Dolu’ya, Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz ve Plan Proje Müdürü Ersin Arslan eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler