Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplandı

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplandı

Kars Sarıkamış İlçesi’nde Sarıkamış Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2016 yılı Mayıs ayı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Sarıkamış Öğretmenevi Salonu’nda Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, Özel İdare Müdürü Doğan İşçi,İl Genel Meclisi Üyeleri, Hanali Çetinkaya, Murat Karakurt, Güven Önal, ile 55 köy muhtarı ve kaymakamlık personeli katıldı.

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan toplantıda divan katibi seçimine geçildi. Daha sonra yapılan gizli oylamada Birlik Daimi Encümenliğine İl Genel Meclisi Üyeleri Hanali Çetinkaya, Murat Karakurt, ile köy muhtarlarından Altınbulak Köyü Muhtarı Zeki Temur ve Yenigazi Köyü Muhtarı Cengiz Aydın seçildi.

Kaymakam Karaman, yaptığı konuşmada seçilen birlik üyeleriyle birlikte, köylerde yoğun bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi.

Birlik olarak köylerle olan çalışmaları bir program dahilinde yürüteceklerini belirten Karaman, “Amacımız köprü, menfez, yol ve kanalizasyon çalışmalarımızı hızlandırarak, bütün köylerimizin alt yapı sorunlarını kısa sürede çözmek. Bölgemizde inşaat sezonunun kısa sürmesi, iklim şartlarından dolayı çalışmalarımızda aksaklıklar oluyor. Ama her şeye rağmen İnşallah köylerimizin tamamında programımızda bulunan çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bütün muhtarlarımıza birlik üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.

Toplantı, 2016 yılında yapılacak çalışmaların değerlendirmesinden sonra dilek temennilerle sona erdi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler